Door na te denken over het uitvallen van haar en het uitdunnen van het haar, slaap ik voortdurend van mijn oogleden, waardoor ik veel stress ondervind. Ik ben enige tijd geleden begonnen met de strijd tegen dit fenomeen, waarbij ik veel verschillende middelen heb uitgeprobeerd, van cosmetica, via medicijnen, tot voedingssupplementen. Op zoek naar een geschikte shampoo, besloot ik te beginnen met een van de shampoos die worden aangeboden om kaalheid te voorkomen.

Seboradin – shampoo tegen haaruitval.

Seboradin  liquide

Ik zal niet verhullen dat ik in het bijzonder alle shampoos, die bedoeld zijn om versnelde alopecia tegen te gaan, leuk vind. Tijdens het doorbladeren van mijn favoriete discussieforums kwam ik een gloednieuw product tegen met de naam Seboradin, en uit de beschikbare formulieren koos ik, zoals gewoonlijk, een shampoo. De meningen hierover waren zeer uiteenlopend, sommige gebruikers prezen de voordelen, en net zo veel mensen waren van de tegenovergestelde mening. Niet ontmoedigd door dit, kocht ik een pak shampoo en begon te testen, te beginnen met de samenstelling.

De producent informeert dat het unieke olijf- en citrusboomextracten en een hele reeks van verschillende vitaminen bevat, met provitamine B5 op de voorgrond. Er is hier zelfs een ginsengwortel, en dit alles wordt verondersteld een beschermend en herstellend effect te hebben, waardoor de belangrijkste oorzaken van zwakte en, als gevolg daarvan, haaruitval worden weggenomen. Er is bijzondere aandacht besteed aan de werking van het olijfbomenextract, dat de verouderingsprocessen van haarzakjes moet tegengaan, en de vitaminencomplexen in het haar moeten zorgen voor een betere verankering van het haar. Ginseng is op zijn beurt verantwoordelijk voor het stimuleren van de groei van nieuwe haren, het voeden en oxygeneren van de hoofdhuid en het reguleren van de talgklieren. De behandeling Seboradin wordt ook verondersteld de behandeling van androgene alopecia te ondersteunen, en de eerste effecten zouden zichtbaar zijn na 2 weken gebruik. Dit alles ziet er altijd mooi uit op papier, maar ik gaf er de voorkeur aan om het zoals gewoonlijk experimenteel te testen. Ik gebruik het voor de aanbevolen periode en ik beschouw het als een positief alternatief voor de dagelijkse haarverzorging. Het verspreidt zich goed, creëert veel schuim en ook het spoelen is geen probleem. Het heeft een aangename geur, die zelfs lang aanhoudt, en het haar krijgt wat glans en zachtheid. Helaas, als het gaat om hun toegenomen groei, heb ik geen sensationele effecten bereikt. Er waren er een aantal rond de bocht, maar het is zeker niet genoeg voor mij om deze shampoo regelmatig te kopen.

Profolan – mijn mening en effecten van de actie.

Profolan tabletten

Dagelijkse verzorging met Seboradin bleek niet effectief in mijn strijd tegen kaalheid. Echter verder te gaan op dit onderwerp, ik heb geleerd dat de beste resultaten worden bereikt door een goede aanvulling van het lichaam, en de meest effectieve is Profolan, een noviteit op de Poolse markt, die de beste mening onder veel tevreden gebruikers geniet. Deze tabletten kunnen wonderen doen, en dit wordt beïnvloed door hun samenstelling, die stoffen bevat die het DHT-hormoon effectief blokkeren en verantwoordelijk zijn voor het verzwakken van de follikels en haaruitval. Ze worden ondersteund door een set vitaminen en mineralen die de huid op het hoofd voeden en de beschadigde haarstructuur herstellen.

Ik ben begonnen met het gebruik van Profolan en ik moet zeggen dat dit voor mij de nummer één is. Het haar groeit snel en ik weet al dat de kromming snel tot het verleden zal behoren. Elke volgende behandeling koop ik direct op de website van de fabrikant, waarbij ik gebruik maak van aantrekkelijke promoties. Een set van 60 tabletten per maand kost 49 €, maar dit is een goede investering, waarvan ik de effecten in de spiegel zie. Wat betreft cosmetica die bovendien kunnen werken, heb ik nog steeds geen cosmetica gevonden die volledig bij mij past, maar ik ben rustiger, wetende dat ik in de kast altijd op me wacht Profolan.