De oorzaken van haaruitval, kortom, kaalheid, kunnen vele oorzaken hebben, variërend van nalatigheid in persoonlijke hygiëne tot ernstige ziekten die de tussenkomst van een gespecialiseerde arts vereisen. Hun juiste diagnose is de helft van het succes op weg naar het stoppen van het proces, en de eerste waarnemingen kunnen door onszelf worden gedaan, waardoor de behandeling uiteindelijk aanzienlijk kan worden versneld.

Seborrheïsche dermatitis, symptomen kunnen niet over het hoofd worden gezien.

baldman 300x225 1

Wanneer de haren met de spreekwoordelijke handpalmen naar buiten komen en we in de spiegel kijken, zien we een grotere en grotere curve, een van de redenen voor deze stand van zaken kan een van de redenen zijn dat er teveel talgafscheiding is. Het wordt meestal veroorzaakt door een ernstige aandoening zoals seborrheïsche dermatitis. Grote hoeveelheden talg afgescheiden vormen een dikke vetlaag op het huidoppervlak, die zich in eerste instantie manifesteert in sterk vettig haar. Roos is een ander symptoom dat onze angst zou moeten veroorzaken, en beide factoren leiden in korte tijd tot een verzwakking van de haarstructuur en het verlies ervan. Het haar is geanoxydeerd en begint te dunner te worden, vooral in de tijd, en later ook op het hoofd. Dit gaat gepaard met vervelende jeuk, en pijnlijke roodheid kan op de huid verschijnen als symptomen van progressieve ontsteking of gebieden met veranderde kleuren in de vorm van witte of gele vlekken.

Oorzaken en behandeling van de ziekte.

zapalenie skóry3 300x197 1

Seborrheïsche dermatitis die leidt tot versnelde alopecia kan verschillende oorzaken hebben, maar dit zijn meestal hormonale aandoeningen van ons lichaam, overproductie van progesteron of androgeen. Andere evenveel voorkomende oorzaken zijn dat ook:

  • genetische aanleg,
  • coëxistentie van andere ziekten, met name schildklierziekten,
  • immunologische aandoeningen van het lichaam,
  • deze hygiënische omissies,
  • gastro-intestinale aandoeningen.

Ze worden aangetroffen door mensen van middelbare leeftijd, hoewel dit niet de regel is en het ook gebeurt voor de leeftijd van 30 jaar. Negeer de symptomen in geen geval, want onbehandeld leidt tot blijvende schade aan de talgklieren. De behandeling is gebaseerd op de toediening van antischimmelpreparaten, maar even belangrijk is een goede preventie, met name de supplementatie van het lichaam, waardoor het alle noodzakelijke voedingsstoffen krijgt.

Profolan, de meningen hierover zijn waar.

IMG 0548 300x200 1 1

Ons lichaam heeft dagelijks een grote dosis vitaminen en mineralen nodig en dit alles kan het voorzien van Profolan. De meningen die hij geniet zijn volledig verdiend en bevestigd door duizenden tevreden gebruikers, niet alleen uit ons land. Ook ik heb het plezier om er een van te zijn, en al een paar weken van het gebruik van dit product heeft het voor mij mogelijk gemaakt om voortdurend te genieten van dikker wordend haar. Profolan is erg handig in gebruik en slechts 2 tabletten per dag zijn voldoende om in korte tijd een volledig bevredigend resultaat van de behandeling te bereiken. Deze hoge effectiviteit wordt gewaarborgd door de unieke en zorgvuldig geselecteerde samenstelling, waarin we natuurlijke extracten van bijvoorbeeld planten kunnen vinden:

  • brandnetel, schijnbaar veelvoorkomend kruid, maar tegelijkertijd vol vitaminen, die ons haar nodig heeft om volledig gezond te blijven, waardoor hun verlies wordt beperkt en de groei van nieuwe wordt versneld,
  • akkerpaardenstaart, jarenlang gebruikt om het haar van binnenuit te versterken en te voeden,

Profolan Het bevat ook een aantal nuttige aminozuren, waaronder l-cysteïne, dat deel uitmaakt van de eiwitten waaruit het haar bestaat, en taurine, dat haaruitval remt. Het gehalte aan mineralen, vooral zink en koper, versterkt de haarstructuur en beïnvloedt de snellere maar ook stabiele groeisnelheid. Toen ik deze tabletten werd aanbevolen, zoals altijd, was ik een beetje sceptisch, maar de eerste verpakking die direct bij de fabrikant werd besteld, gaf al verrassende resultaten. Het haar begon te groeien in een tempo dat ik niet had verwacht, niet alleen klein en fijn babyhaar, maar ook sterk, dik en met een natuurlijke, diepe kleuring. Ik raad het iedereen aan die problemen heeft met alopecia, en de prijs van 49 € voor een volledige maandelijkse behandeling is een goede investering in het verbeteren van uw uiterlijk, welzijn en een gestaag groeiend gevoel van eigenwaarde. Er moet echter rekening worden gehouden met het volgende Profolan regelmatig tot het volledige resultaat is bereikt, d.w.z. een dikke en gezonde voorhuid.