Gacy Diet is een mysterieus gewichtsverlies programma. Het bestaat uit drie fasen en is gemaakt voor iedereen die extra kilo’s wil verliezen. Fase twee is afhankelijk van de individuele behoeften en aanleg van elke gast van het programma, dat door Konrad Gaca is gemaakt. Het werd vooral bekend dankzij de boulevardpers. Ze verzorgde de figuur van Ivona Pavlovich, die het resultaat was van een kuur gebaseerd op een afslankplan van de Gaca. Het menu voor het Gacy dieet is niet beschikbaar voor het publiek, maar ook voor personen die het ontvangen na betaling van het abonnementsgeld of een privé consultatie met de trainer. Daarom is het de moeite waard om te onthouden dat er geen dieet mag worden gebruikt zonder overleg met een arts en een geschikte specialist.

Gacy Diet – hoe is het ontstaan?

Gacy Diet Metamorfose

De schepper van dit dieet is Konrad Gaca. Hij was de voorzitter van de Fatkillers Association om obesitas te bestrijden, evenals de initiatiefnemer van het populaire sociale programma “You Won’t help but win health”. Door zijn opleiding is Gaca een personal trainer en voedingsspecialist. Zijn dieet is een idee voor effectief vetverlies, wat niet zou resulteren in spierverlies. De effectiviteit in de strijd tegen obesitas en overgewicht wordt bevestigd door de deelnemers aan de discussies, die te zien zijn op de internetfora. Een groot voordeel van het Gacy dieet is de langdurige verzadiging na een maaltijd. Het menu bevat regelmatige maaltijden in combinatie met de juiste verhouding eiwitten, koolhydraten en vetten.

Gaka Dieet – waar gaat het allemaal om?

De hoge effectiviteit van het Gacy dieet wordt verzekerd door een perfect samengesteld menu en een trainingsplan, dat individueel wordt samengesteld door een trainer en een voedingsdeskundige. Het afslankprogramma van Gacy bestaat uit drie fasen:

  1. Motivatieperiode – deze duurt ongeveer 30 dagen, dus een maand. Tijdens deze periode moet de dieter bepalen hoeveel kilo’s hij wil verliezen en gaat hij aan de slag met zijn eigen motivatie.
  2. Juiste dieetperiode – hangt af van de individuele aanleg en het initiële gewicht. Het 14-daags dieet wordt samengesteld door een professionele trainer en dit zijn cycli die duren tot het gewenste gewicht is bereikt.
  3. Uitgangsperiode – 3 maanden. Dit is een fase waarin u de resultaten van uw dieet kunt consolideren, na het opgeven van het dieetmenu en het verhogen van de portie voedsel. Gedurende deze tijd verliest de klant tot 3 kilogram meer.

Dieet Gacy voor- en nadelen

Konrad Gaca voorzag niet in een kant-en-klaar samengesteld menu. Het menu en meer informatie over het verloop van het dieet Gacy kan worden verkregen door persoonlijk overleg met het profiel van de maker. Op het internet zijn geruchten te vinden over de basisprincipes van dieetgaks. Waarschijnlijk is de basis van de menukaart vlees, niet noodzakelijk mager en het is ook noodzakelijk om alcohol en snoepjes volledig op te geven. Er verschenen heel wat commentaren over varkensvlees dat in reuzel is gebakken. Om deze reden is het een nadeel van het Gacy dieet – hoog vetgehalte. Het wekt wantrouwen bij veel mensen die geïnteresseerd zijn in het bereiken van hun droomsilhouet en op deze manier gewicht verliezen. Het grote voordeel van dit dieet is echter de ondersteuning vanaf het allereerste begin van het gewichtsverlies tot het einde. Aan het einde van elke fase kunnen de leerlingen rekenen op een gesprek met een fysiotherapeut en een psychedelist. Zij helpen u graag verder als u uw motivatie verliest of als u vragen heeft.

Gaka Dieet en Trainingsplan

Regelmatige oefeningen zijn een essentieel element van gewichtsverlies, wat door Konrad Gaca zelf werd benadrukt. Zoals de trainer zegt, is naast het Gacy-dieet, ook een individueel ontworpen trainingsprogramma nodig. Lichamelijke activiteit is hier gericht op het verbranden van vetweefsel en het verhogen van de effectiviteit van het dieet.

Dieet Gaca en supplementen

Silvets

Het is de moeite waard om te onthouden in het proces van gewichtsverlies, zodat deze periode is niet alleen snel, maar ook veilig. Niet alleen een gezonde, evenwichtige voeding en lichaamsbeweging zijn de sleutels tot succes, maar ook de juiste aanvulling. Daarom adviseer ik de beste pillen om af te slanken, die de resultaten van het Gacy dieet verhogen. Het gebruik van Silvets is ook een preventie van het mogelijke effect van yoyo, en dit alles dankzij de natuurlijke ingrediënten van dit preparaat.