slim dream shake

Er zijn vele manieren om gewicht te verliezen, min of meer effectief, maar de meeste van hen zijn, naast het volgen van het dieet en een groot deel van de lichamelijke activiteit, verbonden met het gebruik van goed geselecteerde voedingssupplementen. En dat is waar het probleem begint, omdat de meeste van hen zijn in de vorm van tabletten, waarvan we de effectiviteit meestal niet in twijfel trekken, maar die in veel mensen kunnen leiden tot een aantal maagproblemen. Het valt niet te ontkennen dat we er veel van inslikken, dus waarom zouden we ons spijsverteringsstelsel onnodig belasten met de volgende, als er in ons land al een markt is waar de Slim Dream Shakeeen heerlijke cocktail waarmee we snel al het overtollige gewicht zullen verliezen.

Cocktails voor gewichtsverlies – zijn ze echt effectief?

Depositphotos 99178332 s 2019

Onder de vele veelgebruikte methoden om overgewicht en obesitas te bestrijden, staan cocktails al jaren bovenaan de lijst, maar is het terecht? Diëtisten en andere gezondheidsvoedingsdeskundigen wijzen op hun vele voordelen, waarvan de belangrijkste natuurlijk het snelle gewichtsverlies is. Echter, niet elke dieetcocktail die we drinken zal afslankende eigenschappen hebben en om dit te laten gebeuren, moeten we een paar regels volgen die door specialisten worden aanbevolen en door hen worden getest om ernstige fouten te voorkomen zoals:

 • die alleen cocktails maken van fruit met een enorme hoeveelheid suiker. De beste manier om dit te vermijden is om ze te mengen met onze favoriete, even gezonde en smakelijke groenten die het bloedglucosegehalte niet verhogen;
 • een te lange mengtijd, d.w.z. een te lange mengtijd, d.w.z. een te lange mengtijd, waarbij alle ingrediënten worden gemengd of gemengd, waardoor ze al hun waardevolle voedingseigenschappen kunnen verliezen. Een even gebruikelijke fout is het te lang bewaren van een kant-en-klaar drankje, en de afzonderlijke componenten waaruit het drankje bestaat, kunnen ons na deze tijd zelfs schade berokkenen.

Als we ons hieraan houden, heeft het drinken van cocktails onmiskenbare voordelen voor onze gezondheid. Ze slinken niet alleen af, maar hebben ook een gunstig effect op het hele lichaam, maar de voorbereiding ervan neemt meestal veel kostbare tijd in beslag, die we bijvoorbeeld ‘s morgens niet veel hebben. Daarom is het de moeite waard om het inspannende snijden en mengen te vervangen door een supplement. Slim Dream Shakedie gewoon met water gemengd moet worden en het is klaar.

Slim Dream Shake – 100% natuurlijke, veilige samenstelling

In elk voedingssupplement dat ontworpen is om te helpen bij het complexe proces van gewichtsverlies, is de belangrijkste de samenstelling, die altijd natuurlijk moet zijn en vrij van kunstmatige stoffen. Gelukkig zijn de tijden van afslankpreparaten die uitsluitend uit schadelijke chemie bestaan nu voorgoed voorbij en dat is de reden waarom in de Slim Dream Shake vinden we alleen natuurlijke ingrediënten die 100% veilig zijn voor onze gezondheid. De fabrikant boog ook voor vegetariërs en veganisten en koos alleen voor niet-dierlijke stoffen. Elke heerlijke portie Slim Dream Shake bevat perfect op elkaar afgestemde porties van de volgende actieve ingrediënten:

 • appel Vezel die wordt verkregen uit de schil van deze gezonde en smakelijke vrucht. De talrijke voordelen van het eten van appels hoeven aan niemand te worden voorgesteld en hun vezels bevatten waardevolle pectine. Het is een oplosbare fractie van vezels, die opzwelt in de maag, waardoor een lang gevoel van verzadiging, het verminderen van de honger en zodat u uw eetlust volledig onder controle. De appelvezels reguleren ook de darmwerking, waardoor het regelmatig legen van de darm wordt vergemakkelijkt, het voorkomen van fecale afzettingen en het verminderen van de suikerabsorptie en het op het juiste veilige niveau houden van deze afzettingen;
 • bessenvezel met een vergelijkbaar effect als appel, ook vol met pectine om het triglyceride- en glucosegehalte in het bloed onder controle te houden. Bessen worden ook gekenmerkt door anti-inflammatoire en antibacteriële effecten, dankzij de inhoud van flavonoïden helpen het lichaam te reinigen van de giftige stoffen die zich in het lichaam afzetten, stabiliseren de vetstofwisseling en verminderen de hoeveelheid cholesterol in het bloed. Het gehalte aan vitaminen, met name A en C, beschermt ons tegen vele infecties en ziekten, en tannines minimaliseren het risico op gastro-intestinale aandoeningen;
 • de vezels van de appelbes, afkomstig van de appelbes, een van de gezondste vruchten die in de tuin te vinden zijn, vol waardevolle voedingsstoffen en vitaminen: A, C, B1, B2, B6, PP, mineralen: calcium, fosfor, magnesium, ijzer, mangaan, koper, jodium, boor en kobalt. Op zijn beurt heeft pectine in chokeberry een zeer gunstig effect op ons spijsverteringsstelsel, dat helpt om de symptomen van indigestie, brandend maagzuur, een opgeblazen gevoel of andere even vervelende maagaandoeningen te verlichten. Net als de andere twee soorten vezels, verlaagt het ook het cholesterolgehalte, verlaagt het de glucose-absorptie, verbetert het alle stofwisselingsprocessen die gericht zijn op een snellere verbranding van onnodige calorieën en vetweefsel, en ondersteunt het ook ons immuunsysteem;
 • extract van bittere sinaasappelvruchten met synefrine, een stof met bewezen afslankende eigenschappen. De werking is voornamelijk gebaseerd op intensivering van de lipaseprocessen, waardoor een snelle en volledig veilige vetverbranding mogelijk is, en het proces van thermogenese, waardoor een snelle verbranding van overtollige calorieën mogelijk is. Synefrine wordt ook beschouwd als een van de meest effectieve natuurlijke eetlustremmers, die het snacken, de grootste vijand van het slanke figuur, effectief remt. Andere voordelen van het gebruik van Slim Dream Shake in Slim Dream Shake zijn het verhogen van de fysieke fitheid van het lichaam, de ontgifting ervan, het leveren van een grote dosis energie die bijvoorbeeld nodig is voor lichaamsbeweging, en het gebrek aan spijsverteringsproblemen.

Slim Dream Shake – Werking en wijze van bereiding

slim dream shake

Laten we eerlijk zijn tegen onszelf dat niets zo’n positief effect op ons silhouet heeft als een goede spijsvertering en het ontbreken van zelfs maar de geringste gerelateerde kwalen. Slim Dream Shake Dankzij het gehalte aan verschillende vezelvariëteiten in de juiste hoeveelheden, is dit wat ons garandeert, maar het zijn niet alle voordelen die ons ertoe aanzetten om het te gebruiken. Het supplement wordt aanbevolen voor iedereen die een slank, sportief figuur wil zonder een gram onnodig vet, zowel voor degenen die houden van lichamelijke activiteit als voor degenen die de voorkeur geven aan een meer vreedzame, sedentaire levensstijl. In beide gevallen is Slim Dream Shake zeer effectief, maar als u niet traint, heeft u ook een uitgebalanceerd caloriearm dieet nodig om de gewenste resultaten van uw gewichtsverliesbehandeling te bereiken. Wij moedigen u echter aan om van de bank of fauteuil af te stappen, en met de juiste hoeveelheid beweging en in combinatie met gezonde voeding zal de Slim Dream Shake de effecten van uw acties verder maximaliseren en daar kunnen wij op rekenen:

 • metabole processen die het vetweefsel verminderen zullen worden versneld;
 • zal het “slechte” cholesterolgehalte worden verlaagd;
 • …zullen we eindelijk in staat zijn om onze overmatige eetlust volledig onder controle te houden;
 • we gaan ons ontdoen van alle pijnlijke spijsverteringsproblemen.

Het maken van een Slim Dream Shake cocktail is kinderspel en het enige wat je hoeft te doen is 10 g poeder, ongeveer 2 theelepels met 150 ml water te mengen, bij voorkeur mineraal, niet koolzuurhoudend en klaar voor gebruik. Natuurlijk hoeven we ons niet te beperken tot de basisversie van de drank en het is de moeite waard om onze verbeelding hier te activeren. U kunt Slim Dream Shake mengen met uw favoriete, natuurlijk niet mesten additieven, gebruik melk in plaats van water, voeg fijngehakte vruchten toe, en als u 2 – 3 minuten na het mengen van de ingrediënten wacht, krijgt u een dikke, smakelijke smoothie. De aanbevolen dosis is één cocktail per dag en dat is genoeg om van alle effecten te genieten.

Slim Dream Shake – reviews en het kopen van een supplement

Een dergelijke samenstelling en effectieve werking Slim Dream Shake automatisch te vertalen in positieve meningen, die hij graag heeft, en niet alleen bij slimmers. Voedingsdeskundigen presenteren het ook in een duidelijk positief licht, en benadrukken de vele voordelen, afgezien van de hoge effectiviteit, de veiligheid van het gebruik en het ontbreken van zelfs de geringste bijwerkingen. De consumenten daarentegen prijzen de snelheid van Slim Dream Shake, de versnelling van de stofwisseling, die hen tot nu toe heeft verhinderd om hun droom van een laag gewicht te bereiken. Een ander, even vaak benadrukt voordeel is de vorm van het supplement zelf, een lekkere en gemakkelijk te bereiden cocktail, en niet de pillen die op de maag liggen.

Slim Dream Shake kan besteld worden via de website van de fabrikanten de toeslag is verkrijgbaar in verschillende pakketten, vermageringsprogramma’s:

 • START, één pakket voldoende om 20 glazen cocktail te bereiden voor een prijs van 32 €;
 • WEIGHT LOSS, waar we voor een prijs van 73 € 3 Slim Dream Shake pakketten zullen ontvangen;
 • SLIM YOU, de voordeligste, bestaande uit maar liefst 6 pakketten, waarvoor we een promotieprijs van 100 € betalen.

Het pakket wordt onmiddellijk na het plaatsen van de bestelling voor verwerking overhandigd en bereikt ons per koerier binnen een termijn van maximaal 2 werkdagen, en de bestelling in ons land kan bij aflevering worden betaald. Slim Dream Shake wordt verzonden in een discrete verpakking, hoeft niemand anders niet te weten wat er in het pakketje zit dat aan ons wordt geleverd.

slim dream shake