Slimunox tabletten

Afslanken is een echte beproeving, die soms leidt tot diepe frustratie. Dit is vooral het geval wanneer alle diëten niet effectief zijn en het is moeilijk voor ons om onszelf te dwingen fysiek actief te zijn. Als we het opgeven, beginnen we langzaam maar zeker ons overgewicht te accepteren, niet wetende dat goed geselecteerde voedingssupplementen ons kunnen helpen om gewicht te verliezen, de stofwisseling te verbeteren en de vetverbranding te vergemakkelijken.

Overgewicht in ontwikkelde landen is al een probleem op wereldschaal geworden, volgens schattingen heeft het al meer dan 2 miljard mensen getroffen, en in ons land treft het 70 procent van de bevolking. Wetenschappers van over de hele wereld luiden de noodklok en als belangrijkste en helaas vaak onderschatte redenen voor deze stand van zaken wijzen zij erop:

 • omgevingsfactoren, slechte voeding, te veel vet en vet eten, ongezonde snacks met een hoog suikergehalte,
 • gebrek aan lichamelijke activiteit, veroorzaakt door de manier van werken of zelfs door de constante beweging van de auto,
 • mentale factoren, stress, depressie, nachtvoedselsyndroom, lage eigenwaarde, gebrek aan zelfacceptatie, dwangmatig eten syndroom,
 • hormonale oorzaken, zoals hypothyreoïdie of het Cushing-syndroom,
 • genetische oorzaken, het FTO-gen dat het risico op overgewicht verhoogt.

De juiste diagnose van deze oorzaken moet worden gedaan door een specialist, en onder de vele aanbevolen specifieke kenmerken die een snelle verwijdering van overgewicht mogelijk maken zijn voedingssupplementen, zoals Slimunox.

Slimunox – vermageringsdieettabletten

slimunox vak

Het is een moderne bereiding, waardoor u snel en effectief gewicht kunt verliezen. Het wordt vaak aanbevolen door voedingsdeskundigen en geniet zelfs goede recensies van gebruikers. De effectiviteit wordt in de eerste plaats bepaald door de samenstelling waarin we deze stoffen vinden:

 • l – carnitine, een aminozuur dat betrokken is bij het proces van vetverbranding, verantwoordelijk voor de omzetting van vetzuren in energie. Het neemt ook deel aan de koolhydraatstofwisseling, waardoor de effecten van veroudering worden verlicht,
 • groene thee-extract, met heilzame antioxidanten, verwijdert vrije radicalen uit het lichaam, verantwoordelijk voor celveroudering en veel verschillende ziekten. Het verbetert, reguleert en versnelt alle spijsverteringsprocessen, verlaagt het cholesterolgehalte, geneest winderigheid en indigestie,
 • piperine-extract – zwarte peper, die de afscheiding van spijsverteringssappen verhoogt, de vetverbranding versnelt en het proces van gewichtsverlies ondersteunt,
 • peper cayenne,
 • Kurkuma-extract, dat de leverfunctie reguleert, ondersteunt de vorming en afscheiding van gal, essentieel bij de vertering van vetten, die vol zitten met moeilijk verteerbare maaltijden,
 • biotine, dat een belangrijke rol speelt bij de spijsvertering van koolhydraten, draagt bij tot een goede energiestofwisseling,
 • guarana en Yerba mate zaden. De eerste, dankzij het cafeïnegehalte, helpt bij de vetverbranding en Yerba mate verlaagt het gehalte aan vetzuren en cholesterol,
 • chroom, een element dat de stofwisseling van insuline, suiker en eiwitten reguleert.

Slimunox – maar niet volledig effectief

Dergelijke geselecteerde ingrediënten zijn bedoeld om de strijd tegen overgewicht actief te ondersteunen, zonder bijwerkingen. Mensen met hart- en vaatziekten moeten echter een arts raadplegen, net als mensen die allergisch zijn voor een van de genoemde ingrediënten. Slimunox wordt ingenomen als twee tabletten per dag, een half uur voor het ontbijt en het andere half uur op hetzelfde moment voor de lunch. Het kan lastig zijn en het kan lastig zijn om het preparaat altijd bij u te dragen, wat in het geval van het niet meenemen van het preparaat van huis, resulteert in het overslaan van de aanbevolen dosis en het verminderen van de effectiviteit van het gewichtsverlies. De meningen hierover zijn ook uiteenlopend, niet altijd positief, en veel mensen klagen over een te trage werking, op zoek naar een supplement dat extra ingrediënten bevat om het proces van afvallen nog meer te ondersteunen.

Silvets – een goed alternatief voor het gebruik van

silvets verpakking

Een dergelijke aanvulling, een alternatief dat de moeite van het overwegen waard is, is Silvetsinnovatieve, moderne tabletten, die op vele niveaus werkzaam zijn en zo een effectief gewichtsverlies in zeer korte tijd mogelijk maken. De belangrijkste taak is het oplossen van het fundamentele probleem dat het moeilijk maakt om gewicht te verliezen, d.w.z. om overtollig lichaamsvet te verbranden. Het versnelt ook het metabolisme van het lichaam perfect, en de ingrediënten die het bevat dragen ook bij aan een beter geestelijk welzijn, waardoor een stevige dosis energie wordt geleverd, niet alleen om gewicht te verliezen, maar ook voor vele andere dagelijkse taken. Het belangrijkste is dat we in zijn geval niet bang hoeven te zijn voor ongewenste effecten.

Samenstelling Silvets is zeer vergelijkbaar met Slimunox, hier kunnen we ook zorgvuldig geselecteerde doses van l – carnitine, zwarte en cayennepeper, groene thee extracten en guarana, maar een belangrijk verschil dat van invloed is op de grotere effectiviteit is de toevoeging van acai bessen.

acai bessen – gezondheidseigenschappen en invloed op de afslanking

acai bessen fruit

acai-vruchten, die de Latijnse naam Eutrepe Olerace dragen, komen alleen in de natuur voor in de tropische Amazonewouden. Ze lijken een beetje op druiven, groeien ook in druiven en hebben een specifieke, licht chocoladesmaak. Hun effectiviteit in het afslanken werd aanvankelijk ontdekt in USA, vanwaar ze bijna de hele wereld veroverden. Dit wordt vergemakkelijkt door hun samenstelling, waarin we veel waardevolle stoffen kunnen vinden die nuttig zijn om een slank cijfer te verkrijgen:

 • vezels, tot 16,9 g in 100 g fruit, waardoor de spijsvertering en het metabolisme worden versneld,
 • Omega 6 zuren,
 • vitaminen B1, B2, C en E,
 • fytosterolen om het cholesterolgehalte te verlagen,
 • mineralen: ijzer, calcium, fosfor, fosfor, kalium,

Het afslankende effect van acai is in de eerste plaats om de overmatige eetlust te stoppen en deze aanvallen van honger te verminderen. Ze helpen ook om vetweefsel sneller te verbranden, en de zorg voor het hormonale evenwicht heeft een positief effect op de geestelijke gezondheid, dankzij het behoud van de juiste niveaus van serotonine en endorfine. Regelmatige consumptie van bessen versterkt het immuunsysteem, de spieren en de bloedsomloop en verbetert het uiterlijk van haar en nagels.

Silvets – prestaties en meningen van tevreden patiënten

Silvets tabletten

Een dergelijke combinatie van ingrediënten geeft echt geweldige resultaten, slechts 2 capsules zijn voldoende. Silvets dagelijks in de ochtend genomen, om de eerste positieve effecten te voelen na slechts een paar dagen, aanzienlijk verminderen de eetlust en verhogen de energie. Volledige resultaten, uitgebreide actie, als gevolg van de toevoeging van acai bessen zal worden waargenomen na een paar weken van de behandeling, zal het gewicht systematisch dalen elke dag en u hoeft zich geen zorgen te maken over een dergelijk onaangenaam jojo-effect optreden tijdens vele andere afslankende behandelingen.

Dergelijke effecten worden niet alleen volledig bevestigd door specialisten in de diëtetiek, maar ook door de vele positieve meningen op tal van discussiefora. Natuurlijk zijn ze, net als elk ander medium van dit type, gevarieerd, maar in het geval van Silvets wegen de positieve op tegen de positieve:

“Tot voor kort at ik zonder enige twijfel, wat werd weerspiegeld in mijn gewicht. Sinds mijn vrouw een Silvets voor mij heeft gekocht heb ik de eetlust van de wolf onder de knie en ben ik in drie maanden tijd 7 kilo afgevallen. Er is geen betere remedie dan dit, ik raad het iedereen aan.” – Roman uit Gdynia, 41 jaar oud.

Silvets kan rechtstreeks bij de fabrikant worden gekocht door een bestelling te plaatsen via de website. In één verpakking van het supplement vindt u maar liefst 60 tabletten, wat, zoals u gemakkelijk kunt berekenen, zelfs voor een hele maand genoeg is, en wij betalen er slechts 49 € voor. U kunt ook meer pakketten bestellen, collectieve pakketten tegen zeer aantrekkelijke prijzen, zodat we terug kunnen keren naar het lagere, gewenste gewicht.