alopecia

De ontdekking op een dag dat ik kaal begin te worden, heeft mijn leven in zekere zin op z’n kop gezet. De waarheid is dat voor elke man met een uitzonderlijk weelderige kapsel, het is een schok, maar tegelijkertijd een motivatie om te zoeken naar manieren om het te voorkomen. In eerste instantie denken we zelfs na over radicale, invasieve methoden, waaronder haartransplantatie, maar na een moment van kalmerende werking beginnen we algemeen verkrijgbare preparaten te gebruiken die de conditie van het haar verbeteren en de groei ervan versnellen.

Solgar haar, huid en nagels – ook aanbevolen voor mannen.

Het lijkt erop dat de meeste voedingssupplementen, want daar hebben we het hier over, alleen geschikt zijn voor vrouwen. Dit is echter niet waar, en zoals Solgar, haar, huid en nagels, aanbevolen in vele forums gewijd aan het probleem van haaruitval, kan ook met succes worden gebruikt door mannen. De meningen die ik over hem vond waren zelfs positief, dus niets weerhield me ervan om mijn alopecia te stoppen.

Gunstige doseringen van essentiële haarbouwstenen.

solgar

Solgar dankt zijn geprezen effectiviteit aan een samenstelling die alles bevat wat ons lichaam nodig heeft om de productie van collageen en keratine, de basisbouwstenen van het haar, te versnellen. Het is uitsluitend gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, onder andere verkregen uit dennenhout en vele andere planten. Een van de belangrijkste is zwavel in een vorm genaamd MSM, die de basis vormt voor de synthese van keratine. Het heeft ook een antioxidant effect, wat niet alleen een positieve invloed heeft op het stoppen van haaruitval, maar ook op de snellere groei ervan. Omdat het haar silica nodig heeft om de beschadigde structuur te herstellen en te versterken, bevat Solgar volledige oceaanalgenpreparaten. Het bevat ook een natuurlijke en gemakkelijk opneembare vorm van vitamine C en aminozuren zoals lysine en proline, evenals zink, dat het haar beschermt.

Helaas garandeert deze samenstelling niet altijd een effectieve werking. Dit was mijn geval en hoewel ik 2 tabletten van de bereiding per dag nam, keerde mijn haar niet terug naar de vorige staat. De positieve effecten waren minder vet en glans, maar wat betreft het stoppen van haaruitval is er niets veranderd, behalve een klein aantal fijne haren op de voorhoofdslijn. Dit was echter niet wat ik zocht en daarom heb ik Solgar vervangen voor een effectiever voedingssupplement.

Profolan – de zoektocht is afgerond, de effecten – helemaal geen haaruitval.

Profolan capsules

Er zijn er veel op de markt, maar als je je om 100% effectiviteit bekommert, dan is één keuze Profolan. Meningen die hem door tevreden mannen worden gegeven, kunnen urenlang worden gelezen, maar het is beter om direct ten minste één pakje te kopen en na slechts een maand zul je merken hoe snel het haar weer teruggroeit. Dat heb ik gedaan door te bestellen Profolan rechtstreeks van de fabrikanten de €49 die ik betaalde voor 60 tabletten is een van de beste uitgaven in mijn leven. Natuurlijk heb ik het sindsdien regelmatig gebruikt en mijn kapsel doet steeds meer denken aan het voorliefdevolle kapsel. Haar valt niet alleen niet meer uit, maar groeit als een gek, sterker, gezonder en in een natuurlijke of zelfs diepere tint. Dit wordt beïnvloed door de samenstelling van tabletten, waarmee andere supplementen niet kunnen worden vergeleken, vooral de bestanddelen ervan, die de actieve factor Grow 3 vormen, zoals:

  • een brandnetel, die waarschijnlijk aan niemand gepresenteerd hoeft te worden. Een schijnbaar veelvoorkomend kruid, maar de gezondheidseffecten ervan op het haar zijn niet te onderschatten. Het heeft een anti-androgene werking, d.w.z. het blokkeren van de secretie van het hormoon DHT, de grootste vijand van de haarzakjes,
  • akkerpaardenstaart, die het haar tot aan de uiteinden versterkt,
  • l-cysteïne, een aminozuur dat betrokken is bij het groeiproces van nieuw haar,
  • taurine, dat energie geeft aan de haarzakjes en ze stimuleert om intensiever te werken.

Natuurlijk Profolan Het bevat ook enorme maar zorgvuldig geselecteerde doses vitaminen en mineralen en kan worden ingenomen zonder het risico van bijwerkingen die eenvoudigweg niet bestaan. Het is perfect assimileerbaar en de effectiviteit wordt volledig bevestigd door maar liefst 90 procent van de mensen die het gebruiken, inclusief mijn bescheiden persoon.