Spataderen in de onderste ledematen zijn een ziekte die duizenden mensen over de hele wereld treft. Meestal gaat het om mensen ouder dan 60 jaar en vaker zijn ze ziek. vrouwen (ongeveer 32%) dan mannen (ongeveer 19%). Het betekent niet dat het betekent dat… dat de ziekte echter niet bij jongeren kan voorkomen, daarom zijn preventie en snelle actie erg belangrijk. Helaas zijn de symptomen van spataderen nog steeds zeer vaak voor. onderschat, maar onbehandelde ziekte kan zich ook verplaatsen naar een andere lidstaat. veel onaangename gevolgen voor de gezondheid. Eens kijken wat spataderen zijn, die is blootgesteld aan hun formatie en hoe het eruit zou moeten zien… de preventie van deze ziekte.

Spataderen – wat zijn het?

Spataderen van de onderste ledematen zijn vervormd, te verwijde aders op de kuiten en dijen. Ze zijn een symptoom van een chronische giftige aandoening en treden op in geval van hart- en vaatstoornissen. Bij een gezond persoon keert het bloed dat dankzij een spierpomp en kleppen in de aderen de benen bereikt, daarna efficiënt terug naar het hart. Als dit proces wordt verstoord , blijft het bloed in de aderen , verbreding van de vaten en het creëren van onaangename spataderen.

rode bloedcellen in de ader

De spataderen worden gevormd door de volgende factoren in verschillende fasen:

 • zijn er teleangiëctasieën, dunne spinaders van rode of paarse aders, doorschijnend door de huid;
 • beginnen de aderen zich uit te breiden… en ze worden steeds zichtbaarder – vooral op de onderste ledematen. Ze doen nog geen pijn of zwelling;
 • de aderen worden steeds breder en breder, en steeds meer convex;
 • er verschijnen verkleuringen huid en meer en meer kwalen.

De eerste symptomen van spataderen, waar je aandacht aan moet besteden voordat ze verschijnen. spinnen, dat zijn ze:

 • het gevoel van zwaarte in de benen, vooral ‘s avonds;
 • in een later stadium, de pijnen in de rond de enkels, zwelling, kuitpijn tijdens het staan, of stoelen, nachtelijke kuitspasmen;
 • kan ook nog eens verschijnen: jeuk, brandend, tintelend, tintelend.

Wie is het meest kwetsbaar voor de vorming van spataderen?

De belangrijkste oorzaak van spataderen is een aangeboren afwijking in het bindweefsel van de aderen. Soms is het gewoon minder veerkrachtig en minder bestand tegen trek, wat de prestaties vermindert. Genetische factoren spelen hierbij een belangrijke rol.

spataderproblemen

Maar er is ook een aantal factoren die kunnen bijdragen aan de vorming van spataderen:

 • een sedentaire levensstijl;
 • staand werk;
 • zwaarlijvigheid en overgewicht;
 • het dragen van hoge laarzen hakken;
 • Gewichtheffen;
 • met compressiekousen aan, …te veel van een kalf;
 • warme baden en frequent met behulp van de sauna;
 • eerdere zwangerschappen;
 • hormoontherapie.

Lees ook: Hoe blijf je fit tijdens het werk op kantoor?

Dit zijn geen factoren die van invloed zijn op over de vorming van spataderen rechtstreeks, maar kan gunstig zijn voor hun vorming Verschijnen in mensen die de neiging hebben om dat te doen.

Spataderen drachtig

Spataderen verschijnen vaak… bij zwangere vrouwen. Dit betekent niet dat de staat gezegend is…. de oorzaak van hun vorming, echter, hormonale veranderingen dat in deze periode plaatsvinden in het organisme van de toekomstige moeder, oorzaak, dat de aderen gevoeliger worden voor misvormingen. Op tijd gevorderde zwangerschapsaders zijn zwaarder belast en groeien de baarmoeder drukt tegen de aderen in de baarmoeder, waardoor het bloed is het moeilijker om terug te keren naar je hart.

Spataderen – diagnostiek

Diagnose van spataderen begint met Doppler echografie-onderzoek, dat verondersteld wordt de plaats van klepschade nauwkeurig te lokaliseren. In sommige gevallen is een meer gedetailleerde diagnose nodig, in welk geval een MRI of CT wordt uitgevoerd. Deze methoden stellen ons in staat om de zogenaamde venografie uit te voeren – een geavanceerd beeld van het veneuze systeem van het hele lichaam.

Kijk eens: Aliviolan – een innovatief product dat de pijn in de gewrichten vermindert

Spataderen – behandelingsmethoden

Flebologen – behandelingsspecialisten Zij benadrukken dat de behandelingsmethode moet worden gekozen aan de hand van de volgende criteria een individueel klinisch geval. Er zijn verschillende geavanceerde de behandeling van acute willekeurige spataderen.

Lasertherapie

Lasertherapie is gebaseerd op het inbrengen van een speciale glasvezelkabel in de kern. Laser verwarmt de wanden van het vat met stralingsenergie, waardoor het de wanden van het vat verwarmt. zullen ze gesloten zijn. Een dergelijke behandeling maakt het mogelijk om uit te sluiten van van de circulatie van een inefficiënte fragmentatie van het schip, terwijl tegelijkertijd waarbij de andere functies van de aderen intact blijven.

Aderverbinding

De methode bestaat uit het injecteren in een zieke ader van een chemisch agens dat ervoor zorgt dat het aan elkaar blijft plakken en… sluiting.

Farmacotherapie

Uw arts kan flebotrope geneesmiddelen met benzoprones, saponinen en andere plantenextracten voorschrijven. Meestal zijn ze niet te elimineren spataderen , maar ze zijn een waardevolle hulp bij pijnbestrijding , bescherming van de aderen en het verhogen van hun doorlaatbaarheid . Ze hebben een antizwellende en ontstekingsremmende werking, verbeteren de elasticiteit en weerstand van de aderen. Vermindert de aderstilstand in de onderste ledematen. Sommige supplementen, zoals Varicorin, zijn zeer effectief en beschikbaar zonder recept.

Spataderen – hoe kan ik ze voorkomen? Preventie van spataderen

We weten allemaal dat het beter is om te voorkomen dat…. dan te behandelen , dat is de reden waarom mensen met een neiging tot spataderen moeten:

 • veel bewegen – veel bewegen – veel bewegen – veel bewegen – veel bewegen laat onze spieren het bloed beter oppompen. Het hoeft niet zo te zijn… intensieve lichaamsbeweging, is het belangrijk om niet te lang te blijven… in één positie, zijn wandelingen, snelle mars, snelle mars, zwemmen aanbevolen, fietsen, aerobics, etc….;
 • geen druk op de kalveren – het dragen van sokken zonder strikjes en het vermijden van laarzen met hoge bovendelen, dat het kalf kan comprimeren is een ander punt van preventie. spataderen;
 • het vermijden van hete baden;
 • gewichtscontrole;
 • een goed dieet.

Spataderen – dieet. Wat te eten als je de neiging hebt tot spataderen?

spataderprofyla

Dieet is een van de belangrijkste deel van spataderprofylaxe. Eens kijken wat de moeite waard is om aandacht aan te besteden… aandacht, voorbereiding van het menu.

Vitamine PP

Vitamine PP is betrokken bij de productie van rode bloedcellen, voorkomt de ophoping van cholesterol, en verwijdt de bloedvaten. De grootste hoeveelheden ervan zullen worden gevonden in noten, granen en vlees.

Esquin

Het is een stof die wordt gevonden in kastanjezaadjes. Zijn functie in het menselijk lichaam is om het verzegelen van de bloedvaten, het verminderen van hun kwetsbaarheid, en om de spanning te herstellen. Escine heeft ontstekingsremmende en ontstekingsremmende eigenschappen. anti-edemateus, verlicht de pijn. Ik ben bang van niet. komt voor in gemakkelijk toegankelijk voedsel, maar we kunnen het kopen… bij de apotheek.

Vitamine C

Vitamine bekend om zijn eigenschappen, om het immuunsysteem te ondersteunen. Maar het heeft ook een grote belang bij het voorkomen van spataderen. Het heeft een beschermende werking op de aderen, vermindering van het risico op infectie. Het zit in veel groenten en fruit.

Diosmina

Ze is een van de beste. antioxidanten. Het komt voor in citrus- en muntblaadjes… peper. Verbetert de flexibiliteit van de bloedvaten, en lymfestroom. Verzacht het gevoel van zwaarte in de benen en voorkomt dat kuitspasmen.

Routine

Verbetert de doorbloeding door het inschakelen van betere toegang tot zuurstof in de weefsels. De rijke bron is Sint-janskruid, citrusvruchten en munt.

Vitamine K

Neemt deel aan de regulering van processen bloedstolling. Het wordt gevonden in groenten, inclusief boerenkool, sla, broccoli, spruitjes en spinazie.

Silicium

Siliciumtekort zorgt voor broosheid en broosheid van de bloedvaten, dus het is de moeite waard om het aan te vullen met de …tekorten. De bronnen van dit element zijn knoflook, bieslook en granen. en fruitschillen.

Heeft u de neiging tot spataderen? Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee. Wacht, kies voor Varicorin – een innovatief product voor spataderen zonder voorschriften!

Als we de eerste symptomen van spataderen opmerken, laten we dan niet wachten. Laten we ons richten op een innovatief product met bewezen effectiviteit, genaamd Varicorin. Dit is een speciaal ontworpen formule, op basis van natuurlijke ingrediënten, die u in staat zal stellen om zich te ontdoen van spataderen in 28 dagen en terug te keren naar volledige efficiëntie.

Spataderen zijn een voorwaarde dat de eerste symptomen moeten niet onderschat worden, maar helaas is het merendeel van de symptomen niet te onderschatten. mensen doen het nog steeds. Soms helpt een snelle actie u om u te adviseren om het probleem voorgoed aan te pakken, terwijl ernstiger zaken kunnen worden aangepakt om een langere en gecompliceerde behandeling nodig te hebben.

varicorin verpakkinh

Zie ook: Heeft u spataderen? Verwijder ze met Varicosen