Als we goed kijken naar de huidige trends, zullen we zeker merken dat er nu een wijdverbreide mode is voor afslanken en er is echt niets vreemds aan. Het kan niet worden ontkend dat overgewicht en zelfs morbide obesitas een steeds groter deel van onze samenleving treffen, maar er zijn ook situaties waarin een slanke, of zelfs magere man moet aankomen en het spreekwoordelijke lichaam aanneemt. Op het eerste gezicht lijkt het misschien een beetje vreemd, maar mensen die hun spieren op deze manier willen verbeteren moeten iets hebben om spierweefsel van op te bouwen. Het is daarom essentieel om een goed dieet te hebben, algemeen bekend als een massadieet, waardevolle maaltijden om de spieropbouw te versnellen en de effecten van intensieve training te ondersteunen.

Dieet voor massa’s – wat het werkelijk is

Dit type dieet heeft de specifieke taak om het lichaam te voorzien van grote hoeveelheden maaltijden met een verhoogd caloriegehalte, afkomstig van de meest waardevolle bronnen. Het is bekend dat zelfs snoep of populaire fastfood kan een grote hoeveelheid calorieën te bieden, maar we zullen niet bouwen spiermassa van hen, en een dergelijk dieet kan alleen eindigen met de accumulatie van een grote hoeveelheid lichaamsvet, niet te vergeten mogelijke ziekten. Natuurlijk zal zelfs het best gekozen dieet ineffectief zijn als we het niet combineren met intensieve training onder begeleiding van een professionele trainer. Dit is belangrijk omdat een ongeschikt trainingsplan, bijvoorbeeld overbelastingsoefeningen, kan leiden tot overmatige calorieverbranding en, als gevolg daarvan, een aanzienlijke gewichtsdaling in plaats van een gewichtstoename.

Dieet voor massa – basisregels die je moet volgen

schaal met gezonde voeding

Een uitgebalanceerde voeding vol voedingsstoffen wordt niet alleen aanbevolen voor krachtsporters, maar vooral voor liefhebbers van krachtsporten. Dit heeft niet alleen een positief effect op de snelle toename van de spiermassa, maar ook op de algemene gezondheid, en wat we eten geeft ons ook energie voor intensieve training. De te volgen regels zijn relatief eenvoudig en om tot een betere en effectievere spiermassa te komen, moeten we er eerst en vooral aan denken:

 1. Regelmatig gebruik van 5 maaltijden per dag en intervallen van 3 uur tussen de maaltijden. Je hoeft alleen maar te eten, want zonder een calorisch overschot bouw je geen gewicht op, en de basis is om je dagelijkse calorische vraag te kennen, die we dan met 10 procent verhogen. Natuurlijk moet dit niet overdreven worden, want het kan zijn dat er geen mooi gekraste six-pack op de buik komt, maar een groeiende, vette band.
 2. Juiste selectie van voedingsmiddelen die deze voedingsstoffen leveren, en de belangrijkste daarvan is:
  eiwit, maar alleen volledige waarde, veruit de belangrijkste component van spierweefsel, zonder welke we de groei van de massa kunnen vergeten. Het komt het meest voor in mager vlees, gevogelte of rundvlees, melk en melkproducten, kaas en yoghurt en eieren, en de aanbevolen dosis voor consumptie in één maaltijd is 30 – 50 gram;
  vet, maar alleen dat van gezonde, hoogwaardige plantaardige oorsprong, olijfolie van eerste persing, ongeraffineerde olie, sommige soorten vette zeevis. Geraffineerde oliën daarentegen worden niet aanbevolen en moeten worden vermeden;
  koolhydraten, die vitaminen, mineralen en energie leveren die nodig zijn voor lichaamsbeweging, niet afkomstig van snoep maar van deegwaren, volkorenbrood, rijst, boekweit, boekweit, boekweit, peulvruchten. Deze producten bevatten ook grote hoeveelheden gemakkelijk opneembare voedingsvezels, die nodig zijn voor een goede spijsvertering, terwijl ze een zeer gunstig effect hebben op de hormonale balans van het lichaam;
  Groenten en fruit, vol vitaminen, gunstig voor alle processen van de spijsvertering en de stofwisseling. Ze moeten meerdere keren per dag worden gegeten en zijn perfect als een gezonde snack, ter vervanging van vleeschips.
 3. Het eten van alle dagelijkse maaltijden, ook aanbevolen door voedingsdeskundigen, en de twee belangrijkste zijn ontbijt en diner. Het ontbijt geeft een stevige dosis energie voor de hele dag, en het diner vult de calorieën aan die gedurende de dag verloren zijn gegaan.
 4. Intrekking van alcohol, met name hoogcalorisch bier, dat zorgt voor lege calorieën die zich onmiddellijk opstapelen in de vorm van vetophopingen en tegelijkertijd zwakte van het lichaam veroorzaakt. Beperk ook andere stimulerende middelen, koffie of thee.
 5. Drink grote hoeveelheden water, minimaal 2 liter per dag. Het is de belangrijkste component van de spieren, die maar liefst 75 procent ervan bevatten. We moeten ook niet vergeten dat we op dagen dat we intensief sporten en zweten, 1 liter meer moeten drinken, om het risico van uitdroging te voorkomen. Natuurlijk hebben we het hier over schoon, niet-koolzuurhoudend water, eventueel met toevoeging van vitaminen en mineralen, en eventuele koolzuurhoudende gezoete dranken zijn zeker niet aan te bevelen.
 6. IJzeren consistentie in actie, want zelfs het beste dieet zal ineffectief zijn als we het niet praktisch voor 100% volgen. Dit is de enige manier om het gewenste doel te bereiken, en het volgende wat je moet onthouden is regelmatige rust. Na een lange en intensieve inspanning hebben de spieren tijd nodig om te regenereren, wat alleen kan worden gegarandeerd door voldoende slaap per dag.

Dieet voor gewicht – goede aanvulling van het lichaam

Mass Extreme vak

Dieet voor gewicht is zeker het belangrijkste, maar met dit onze zelfverloochening helaas varieert en daarom om de verkregen effecten te verhogen is het goed om het te ondersteunen met voedingssupplementen zoals Mass Extreme. Het is een modern preparaat dat ontworpen is om de ontwikkeling van de spiermassa te vergemakkelijken, wat vergemakkelijkt wordt door de zorgvuldig geselecteerde samenstelling, die uitsluitend bestaat uit stoffen met de hoogste graad van doeltreffendheid, zoals Macawortelextract, fenegrieksextract, fosfatidinezuur, 4 – butaan aminozuur, d – asparaginezuur.

Mass Extreme is volledig terecht goed ontvangen en de eerste positieve effecten van de toepassing ervan zullen al na een maand zichtbaar zijn. Volgens de fabrikant kunt u dankzij dit systeem rekenen op een toename van het spierweefsel die zelfs meer dan 90 procent hoger ligt, en ook het energieniveau dat nodig is voor de uitvoering van intensieve trainingsplannen neemt aanzienlijk toe. In korte tijd krijgen we niet alleen massa, maar kunnen we ook bogen op een indrukwekkende sculptuur, die de afgunst van onze collega’s en de bewondering van het andere geslacht opwekt. Het is ook belangrijk dat Mass Extreme volledig veilig te gebruiken is en geen onaangename bijwerkingen veroorzaakt. Meer informatie is te vinden op fabriekswebsitewaar u ook een bestelling kunt plaatsen voor een willekeurig aantal pakketten van het supplement, beschikbaar tegen een aantrekkelijke promotieprijs.