Ik heb altijd snel geleefd. Werk was alles voor mij, ik heb de carrièreladder beklommen en vandaag kan ik zeggen dat ik een lange weg heb afgelegd. Ik verberg niet dat dit de belangrijkste reden is waarom ik nooit getrouwd ben geweest – ik had er gewoon geen tijd voor. Maar ik heb nog nooit genoeg vrouwen gehad in mijn leven. Sommige afspraakjes, vluchtige relaties, zelfs een paar korte relaties…. Ik heb dit alles overleefd, maar het grootste deel van het was nog steeds één nacht avonturen. Ik vind ik niet erg knap, maar dankzij de training heb ik een atletisch, gespierd lichaam, ik heb geen geldtekort, en ik kan ook een grapje maken op het juiste moment. Maar bovenal, heren, zelfvertrouwen! Dat is wat jullie dames aantrekken als een magneet! Geloof me, ik heb het herhaaldelijk gecontroleerd.

Seks is ook een enorme kracht. Vroeger vloog ik voor de hoeveelheid, maar het feit dat ik het moest doen was belangrijk voor mij. Na verloop van tijd besteedde ik echter steeds meer aandacht aan HOE om het te doen, hoe het beter, langer en aangenamer te maken…. Pas toen raakte ik ervan overtuigd dat als ik echt probeer om seks te maken, een vrouw je prachtig kan terugbetalen! (Als ik het heb over “één nacht avonturen”, bedoel ik echt nacht, niet de spreekwoordelijke “5 minuten”. ). Seks is lange tijd een bron van voldoening, trots en zelfvertrouwen geweest voor mij. Ik voelde me als een echte man, ik wist dat ik altijd kon rekenen op mijn mannelijkheid, op mijn mannelijkheid, op het feit dat ik opgewassen was tegen de taak.

Ik ben bang dat het tot dan niet het geval is. Het keerpunt bleek april te zijn, toen er een audit, dat wil zeggen een uitgebreide controle van onze financiën en activiteiten, plaatsvond in ons bedrijf. Helaas was er een vermoeden van onregelmatigheden en onnauwkeurigheden in de kranten. Ik zal niet in detail treden, maar het was voor mij een periode van maximale spanning en stress. Het voelde alsof ik in brand stond onder mijn voeten. Mijn werkdag werd verlengd tot ongeveer 14 uur, ik had weinig tijd voor iets anders. Toch besloot ik na een bijzonder intense dag om tenminste even te ontspannen en ging ik naar een bar in de buurt van mijn kantoor. Daar ontmoette ik Kinga. We waren heel snel in haar slaapkamer.

En het gebeurde. Eigenlijk is het niet gebeurd. Ik had het gevoel dat mijn penis gewoon niet van mij was. Ik had een hete meid naast me die er alles aan deed om ons de avond goed door te brengen, maar het hielp niet veel. Op een gegeven moment bereikte ik een halve erectie, maar het was nog zieliger.

Het ergste is dat er sindsdien een paar weken zijn verstreken en mijn ziekte is nog steeds aan de gang! De crisis in het bedrijf is voorbij – natuurlijk was er meer geschreeuw en stress dan het waard was. Ik dacht dat “mijn crisis” ook voorbij was, maar ik kan me niet meer vergissen. Ik heb al meerdere malen geprobeerd om mijn gevoel van mannelijkheid met verschillende vrouwen weer op te bouwen. Slechts één keer was alles behoorlijk goed. Eén keer! Ik ben doodsbang, had iemand van jullie een situatie als deze? Hoe gaat het met je, neem je iets mee? Ik kon niet van de ene op de andere dag impotent zijn geworden, ja, dat kon ik! Omdat ik dat niet kon, of wel?