Kwalen die niet onverschillig kunnen worden doorgegeven zijn rugpijn, gewrichts- en skeletpijnen, die soms zo ernstig zijn dat ze het normale functioneren bemoeilijken of zelfs onmogelijk maken. Ze komen meestal met de leeftijd, hoe ouder iemand wordt, hoe moeilijker hij of zij zich kan bewegen, en in de gewrichten knettert en scheurt nog iets. Dit is echter niet de regel en dergelijke problemen komen steeds vaker voor bij jongeren, waardoor in elk geval een snelle diagnose en een passende behandeling nodig zijn. Ze zijn een symptoom van het ontwikkelen van ziekten, hoewel dit niet de enige oorzaken van pijn zijn, en het herstelproces moet worden ondersteund door het gebruik van Sublex-150een voedingssupplement dat ontworpen is om de efficiëntie van onze gewrichten te herstellen.

De structuur van de vijver en zijn functies

De gewrichten hebben een uiterst belangrijke functie in ons lichaam en creëren beweeglijke verbindingen tussen de botten, zonder welke we niet zouden kunnen bewegen. Ze bestaan uit drie even belangrijke elementen, waar we op dezelfde manier voor moeten zorgen:

 • Het gewrichtsoppervlak, dat voor elke verbinding verschillend van vorm is, kan vlak zijn, maar heeft meestal de vorm van een bolle kop die met het holle deel, d.w.z. de gewrichtsholte, is verbonden;
 • een gewrichtskapsel dat een combinatie is van gewrichtsoppervlakken en deze tegelijkertijd beschermt tegen externe factoren. Het bestaat uit een vezelmembraan dat het bewegingsbereik van het gewricht reguleert en een uitstrijkje dat een stof produceert die wrijving tussen de gewrichtsoppervlakken voorkomt;
 • de gewrichtsholte, waarin de geproduceerde gewrichtsmassa wordt verzameld.

Oorzaken van pijn en andere gewrichtsziekten

patroon van pijnlijke gewrichten

Zoals u ziet, is het een complexe structuur die voortdurend wordt blootgesteld aan enorme belastingen, die soms veel krachtiger zijn. In zo’n geval beginnen we vrijwel direct veel pijn te voelen, de mobiliteit neemt af en we voelen het zowel in het gewricht zelf als in de botten en spieren eromheen. De meest voorkomende oorzaken hiervan zijn mechanische schade, verstuikingen, d.w.z. wanneer de verbinding verder beweegt dan de structuur toestaat, of ontwrichtingen die volledige verplaatsing veroorzaken. Dit wordt prolaps genoemd en resulteert meestal in ernstige schade aan het gewrichtskapsel, het kraakbeen en zelfs een breuk van de ligamenten, meestal in de knie. Het is moeilijk voor te stellen welke pijn dit met zich meebrengt, het is waarschijnlijk alleen groter in het geval van een ruggengraat hernia, dat wil zeggen een verplaatsing van de tussenwervelschijf. Er zijn natuurlijk meer redenen voor beide situaties en die zijn er ook:

 • overgewicht en obesitasdie niet alleen het hart of het cardiovasculaire systeem beïnvloeden, maar ook de gewrichten die onderhevig zijn aan een constante druk van toenemend lichaamsgewicht. Het is de grootste belasting voor deze kniegewrichten, wat leidt tot hun snelle degeneratie;
 • het verkeerde dieet, niet alleen hoeveel we wegen. Een dieet dat de gezondheid van onze gewrichten bevordert, moet bepaalde groepen producten bevatten, vol met voedingsstoffen om ze te helpen regenereren. Laten we zorgen voor grote hoeveelheden eiwit dat het gewrichtskraakbeen opbouwt en zorgt voor botversterkend calcium. Even belangrijk zijn de vitaminen uit groep B, van B1 tot B12, de vetzuren Omega – 3 om de ontwikkeling van ontstekingen te voorkomen, de vitamine C die betrokken is bij de productie van collageen. Laten we de kruiden, de salie, de wilgenschors, het meisje en de gember niet vergeten, en we zullen het gebrek aan ingrediënten die nodig zijn voor de gezondheid van de gewrichten met behulp van Sublex-150 goedmaken. Rood vlees, dierlijke vetten, tarwemeelproducten, fastfood en stimulerende middelen, sterke koffie, thee en alcohol moeten uit het dieet verdwijnen;
 • stressHet product heeft ook een nadelig effect op het skelet- en gewrichtssysteem, waardoor de werking van vrijwel het hele lichaam wordt verstoord. Een langdurige toestand van nerveuze spanning manifesteert zich in een vrijwel onmiddellijke verzwakking van de immuniteit, en ziekten waaraan we in zo’n situatie worden blootgesteld vallen ook de gewrichten aan;
 • het ontwikkelen van degeneratieve gewrichtsaandoeningen, die meestal met de leeftijd toenemen;
 • Reumatische gewrichtsziekten, waarvan de meest voorkomende reumatische artritis is, een chronische ziekte die moeilijk te genezen is en kan leiden tot onomkeerbare schade aan botten, pezen, kraakbeen en gewrichtsbanden;
 • andere ziekten, die ook de gewrichten negatief beïnvloeden, bacteriële infecties, aandoeningen van het spijsverteringskanaal, urinebodems, complicaties na een slecht behandelde griep. Kanker, vooral botkanker, is een ernstige bedreiging;
 • Bij overmatige belasting door wedstrijdsporten moet men daarom voorzichtig zijn met bijvoorbeeld gewichtstraining, juiste gewichtskeuze of hardlopen, en het is tijdens dit proces dat kniegewrichtsblessures het vaakst voorkomen.

De symptomen van gewrichtsziekten zijn zeer karakteristiek en kunnen niet over het hoofd worden gezien. De belangrijkste is de genoemde pijn, die gepaard gaat met roodheid, zwelling van het beschadigde gewricht en beperkte mobiliteit. De ontsteking die zich daarin ontwikkelt manifesteert zich ook door de achteruitgang van de algemene gezondheid, we voelen ons verzwakt, hebben geen eetlust, er kan hoge koorts ontstaan.

Sublex-150 – een supplementensamenstelling die alle problemen met pijnlijke gewrichten oplost

kniepijn

Zulke hevige pijn is het waard om te redden en te voorkomen dat het zich ontwikkelt voordat het echt iets ernstigs wordt. Laten we in elke fase van ons leven voor onze gewrichten zorgen, goed eten, wijselijk de vormen van lichaamsbeweging kiezen en voedingssupplementen nemen om ze tot op hoge leeftijd gezond te houden. Een dergelijke aanbevolen aanvulling is Sublex-150De oorzaken van beide situaties zijn natuurlijk meer en meer, en zijn: de stoffen die ons alle problemen met pijnlijke gewrichten of de wervelkolom doen vergeten en voorkomen dat ze zich in de toekomst herhalen. Het gebruikt maar liefst drie unieke en gepatenteerde werkzame stoffen, waarvan de effecten door onderzoek en tests zijn bevestigd, en dat zijn ze ook:

Kolagen

Een stof die van nature in het menselijk lichaam wordt geproduceerd, een eiwit dat een van de belangrijkste componenten van het bindweefsel is en dat mede bepalend is voor de juiste structuur van de botten, gewrichten, het gewrichtskraakbeen en de huid. Collageen dat essentieel is voor gezonde en sterke gewrichten kan worden onderverdeeld in twee hoofdgroepen, gedifferentieerd in termen van de functies en we hebben te maken met:

 • Het meest voorkomende type collageen, type I, is het bindweefsel van botten, pezen en huid;
 • Collageen type II, dat het basis- en belangrijkste bouwmateriaal van het gewrichtskraakbeen is, is goed voor meer dan 90 procent van de samenstelling.

Collageen is onder andere verantwoordelijk voor de sterkte van de gewrichten, hun weerstand tegen beschadigingen, reguleert de productie van een gewrichtsuitstrijkje, zorgt voor de mobiliteit van het gewricht, vermindert het pijngevoel bij verwondingen. Helaas produceert het lichaam met het ouder worden steeds minder van dit eiwit, dat we kunnen voelen in de verminderde mobiliteit van de gewrichtsoppervlakken of het verslechterende uiterlijk van de huid die zijn elasticiteit verliest, dus het moet worden geleverd via externe bronnen zoals Sublex-150.

Chondroïtine

Een andere chemische verbinding die belangrijk is voor de opbouw van gewrichtskraakbeen, in deze tabletten, is sulfaat, en heeft een breed gezondheidsbevorderend effect, zoals:

 • het voorkomen van ontstekingen die leiden tot de ontwikkeling van gewrichtsziekten, met name die van reumatische oorsprong;
 • verlichting van de pijn;
 • regulering van de hoeveelheid geproduceerd gewrichtsuitstrijkje, waardoor het op het juiste niveau blijft;
 • het voorkomen van verstijving van gewrichten die hun mobiliteit beperken;
 • gecombineerd met het gelijktijdige gebruik van vitamine C, de hoeveelheid geproduceerd collageen verhogen;
 • het verhogen van de mechanische weerstand van het gewrichtskraakbeen tegen spanning, vooral tegen hoge druk;
 • het voorkomen van de ontwikkeling van botdestructieve osteoporose.

Helaas kan deze verbinding meestal niet in volledige doses met voedsel worden toegediend, dus moet ze worden aangevuld en tekortkomingen kunnen leiden tot een snelle progressie van osteoporose.

Glucosamine

Een derde belangrijke component van het gewrichtsvocht en een bouwsteen voor gewrichtskraakbeen, dat ook van nature door het lichaam wordt geproduceerd en in de loop van de tijd afneemt. Deze in water oplosbare verbinding wordt gevormd door het combineren van glucose- en glutaminemoleculen, maar het is moeilijk om het alleen in de voeding te leveren. In Sublex-150 komt het in de vorm van sulfaat, dat het best wordt geassimileerd en het meest grondig wordt bestudeerd. Het heeft als taak om beschadigde weefsels snel weer op te bouwen, deel te nemen aan het proces van het creëren van nieuwe weefsels, rug- en gewrichtspijn te verlichten, het is ook effectief in de preventie en behandeling van degeneratieve ziekten. De suppletie is van groot belang voor de juiste synthese van collageen, het verwijderen van zwellingen veroorzaakt door ontstekingen en het verhogen van de mechanische sterkte van het osteoarticulaire systeem.

Bioflavonoid Complex

Samengesteld, zoals de naam al aangeeft, uit bioflavonoïden, natuurlijke stoffen van plantaardige oorsprong met vele medicinale eigenschappen, uniek en gepatenteerd door de fabrikant. We kennen al enkele duizenden flavonoïden en verdelen ze in de volgende types:

 • catechinen;
 • anthocyanidinen;
 • flavonen en isoflavonen;
 • flavonoles;
 • flavanonen.

Ze worden verkregen uit verschillende bronnen, groene delen van planten, hun bloemen of vruchten, en zijn te vinden in groene thee, tricolor violet, acai-bessen, arnica, druiven en citrusvruchten, citroenen, sinaasappels en grapefruits. Ze worden vooral gekenmerkt door een sterke antioxiderende werking die helpt om zich te ontdoen van vrije radicalen, de oorzaak van ziekten, waaronder kanker. Ze hebben een gunstig effect op de spijsvertering, de urine, de bloedsomloop en het hart, versterken de wanden van de bloedvaten, bestrijden ontstekingen, waaronder artritis, verlichten de pijn en versnellen de genezing van kneuzingen, bloeduitstortingen en kneuzingen die er het gevolg van zijn.

Sublex-150 – hoog rendement aangegeven door specialisten

Onder de vele preparaten die worden gebruikt bij de behandeling en preventie van gewrichtsziekten, Sublex-150Zoals blijkt uit tests die zijn uitgevoerd door specialisten uit de laboratoria van de fabrikant, onderscheidt het zich op vele niveaus positief en toont het de effectiviteit aan:

 • algemene pijn – 98% van de gevallen;
 • schouderpijn – 97% van de gevallen;
 • artritis – 91% van de gevallen;
 • Pijn in het kniegewricht – 96% van de gevallen;
 • degeneratieve ziekten – 93% van de gevallen;
 • ruggengraathernia – 94% van de gevallen ;
 • coxartrose of heupgewrichtsdegeneratie – 99% van de gevallen.

Sublex-150 – uitgebreide behandeling van alle gewrichtsklachten

De effectiviteit is dus indrukwekkend, en als we het supplement in de aanbevolen doseringen innemen, kunnen we de volgende positieve effecten verwachten:

 • volledige verwijdering van pijn en zwelling in de gewrichten;
 • geen ontsteking;
 • het stoppen van de degeneratie van de gewrichtsoppervlakken;
 • herstel van volledige efficiëntie en mobiliteit;
 • grotere weerstand van de gewrichten tegen belastingen;
 • de reconstructie van beschadigd kraakbeen.

Kopen Sublex-150 is het plaatsen van een bestelling via het formulier dat beschikbaar is op internetproducentDe aanvulling is een volledig effectief en origineel product tegen de laagste prijs op de markt.

Sublex-150

Bronnen: