bittere sinaasappel

Slank, slank en gespierd figuur ligt echt binnen het bereik van de dromen van iedereen die in staat is om radicaal te veranderen hun levensstijl, het volgen van een dieet en het onthouden van de dagelijkse portie van fysieke activiteit. Deze schijnbaar eenvoudige regels, maar helaas zijn er situaties waarin ons lichaam, ondanks de strikte naleving ervan, niet in het juiste tempo vetweefsel wil verbranden. Een van de meest effectieve stoffen die door specialisten wordt aanbevolen is synefrine, dat wil zeggen een extract van bittere sinaasappelvruchten.

Synefrine – wat maakt het anders dan efedrine

bittere sinaasappel

Synefrine behoort tot de groep van de alkaloïden, stimulerende middelen met een vergelijkbaar effect als efedrine, die ook een enigszins vergelijkbare chemische structuur heeft. Het wordt in de natuur gevonden in bittere sinaasappel en grapefruit en wordt veel gebruikt in de voedings- en farmaceutische industrie. Het is geclassificeerd als een thermogene stof, d.w.z. het versnelt de vetverbranding en wordt daarom gebruikt als een belangrijk onderdeel van veel afslankpreparaten.

In tegenstelling tot efedrine, het stimuleert ons zenuwstelsel niet zo snel, het is niet zo snel, het is niet een zeer verslavende stof, maar het verbetert effectief de stofwisseling, het intensiveren van de processen van lipolyse en thermogenese, zodat we beginnen om snel en, belangrijker nog, veilig gewicht te verliezen.

Synefrine – effecten op ons lichaam

Gebruikte efedrine als afslankmiddel raden wij u ten stelligste af en stellen voor het onmiddellijk te vervangen door synefrine, en de verkregen resultaten zullen u zeker tevredenstellen. Op deze manier kunnen we veel onaangename neveneffecten vermijden, vooral sterke hartaandoeningen of verhoogde bloeddruk. Synefrine zal er zeker niet toe leiden dat het in die mate, en de impact ervan op ons lichaam, met behoud van de aanbevolen doses, verschilt niet praktisch van het drinken van een kopje ‘s morgens sterke koffie. We zullen ons licht geprikkeld voelen en de toegediende dosis energie zou voldoende moeten zijn voor de hele dag van mentale en fysieke activiteit.

Het belangrijkste is echter de afslankende werking, waardoor vetafzettingen kunnen worden verwijderd, die zonder de hulp van een goed werkend middel vaak onmogelijk blijken te zijn. Synefrine werkt op de processen van lipase en thermogenese, de eerste versnelt de afbraak van vetcellen, de tweede verhoogt de lichaamstemperatuur, waardoor alle onnodige calorieën sneller worden verbrand. De kans op een positieve afloop van een afslankende behandeling wordt ook vergroot door het onderdrukken van de eetlust, het verminderen van snacken, wat meestal leidt tot overgewicht, en in extreme gevallen tot morbide obesitas, wat levensbedreigend of zelfs levensbedreigend is. Het is ook de moeite waard om het ontgiftingseffect van synefrine te waarderen, dat het mogelijk maakt om alle gevaarlijke toxines en andere onnodige bijproducten van de stofwisseling uit het lichaam te verwijderen. Dit zijn natuurlijk niet de enige positieve effecten van het gebruik ervan, en naast het verwachte gewichtsverlies kunnen we ook rekenen op het verwachte gewichtsverlies:

  • verlichting van koude symptomen, astma-aanvallen, duidelijke sinussen;
  • behandeling van spijsverteringsaandoeningen, wordt aanbevolen, bijvoorbeeld voor constipatie en indigestie;
  • de efficiëntie van het lichaam te verhogen door de bloedcirculatie te versnellen, wat niet alleen door sporters gewaardeerd zal worden.

Synefrine – aanbevolen dosering en mogelijke bijwerkingen

halforanje

Zoals we al hebben gezegd, is de belangrijkste bron van synefrine bittere sinaasappelen, die echter niet erg geschikt zijn voor consumptie in hun natuurlijke vorm. Bovendien zijn ze relatief zeldzaam in ons land, dus is het beter om deze stof in te nemen via voedingssupplementen die deze stof bevatten. U kunt ook proberen jam of andere conserven gemaakt van citrusvruchten schil, want je krijgt ook dergelijke in de winkels met gezonde voeding, niet alleen uitzonderlijk lekker, maar ook met een aantal hoeveelheden synefrine.
De aanbevolen dosis moet echter strikt in acht worden genomen, die volgens diëtisten niet hoger mag zijn dan 25 – 27 mg per dag. De grootste is niet, zoals in het geval van efedrine, een directe bedreiging voor het leven, maar helaas moeten we rekening houden met een aantal nogal lastige neveneffecten, zoals:

  • een plotselinge verhoging van de bloeddruk, resulterend in een versnelde hartslag;
  • mogelijkheid van hartritmestoornissen en met een hoge overdosis van een infarct of beroerte;
  • hoofdpijn;
  • stemmingsstoornis.

Synefrine mag ook niet worden gebruikt door ouderen, die klagen over hart- en bloedcirculatieproblemen, of door zwangere of borstvoedende vrouwen. Het wordt niet aanbevolen voor sommige geneesmiddelen, met name kalmerende middelen, antidepressiva, voor de genoemde hartaandoeningen en hypertensie. We raden ook af om grote hoeveelheden koffie of andere dranken die cafeïne bevatten te drinken, wat in combinatie met synefrine leidt tot hartfalen.

Synefrine – meningen en supplementen bestaande uit

Fast Burn extreme verpakking

Als afslankende hulp geniet synefrine relatief goede recensies, en de meeste mensen die het gebruiken benadrukken de effectiviteit ervan, terwijl ze de superioriteit ten opzichte van efedrine laten zien. Als negatief, vertegenwoordigen zij een gebruiksprobleem, maar gelukkig kan het gemakkelijk worden omzeild door te besluiten om het te gebruiken. Fast Burn Extremeeen voedingssupplement dat de vetverbranding versnelt. Naast synefrine bevat het een aantal andere actieve ingrediënten die dit proces ondersteunen, waaronder forskoline, garcinia cambogia extract, groene thee en zorgvuldig geselecteerde hoeveelheid cafeïne. Dit is de perfecte keuze voor iedereen die snel, veilig en zonder het jojo-effect gewicht wil verliezen. Het is daarom de moeite waard om de website van de fabrikant te bezoeken. Fast Burn ExtremeIn dit geval kunt u een bestelling plaatsen en profiteren van een aantal aantrekkelijke prijsaanbiedingen.

Zie ook onze ranglijst van vetverbranders