Het valt niet te ontkennen dat we steeds vaker voor ons uiterlijk proberen te zorgen, en tegenwoordig lijkt het populaire gezegde “hoe ze je zien, hoe ze je schrijven” een geheel nieuwe betekenis te hebben. De ontwikkeling van dergelijke opvattingen wordt ook bevorderd door de media, die ons bombarderen met beelden van slanke, slanke mensen, een model dat we tot elke prijs proberen na te streven, zonder rekening te houden met de mogelijke gevolgen van onze acties. Het internet zit vol met verschillende diëten, niet altijd effectief en ondersteunende maatregelen, niet altijd veilig in actie, ontworpen om ons te helpen snel te ontdoen van overtollig lichaamsvet. Een van die bijzonderheden is de verbrandingsoven T5, waarvan het gebruik veel ernstige neveneffecten heeft.

T5 – samenstelling op basis van efedrine

T5 verpakking

In elke bereiding, die verondersteld wordt te helpen bij het verliezen van gewicht en het verbranden van vetten, is veruit de belangrijkste de samenstelling, die bovenal volledig veilig moet zijn. Idealiter zou het uitsluitend gebaseerd moeten zijn op natuurlijke ingrediënten, maar veel fabrikanten geven de voorkeur aan chemicaliën zoals efedrine in hun supplementen, die we in T5-tabletten vinden.

Ephedra is een chemische verbinding van plantaardige oorsprong, een alkaloïde die een derivaat is van fenylethylamine, en tot voor kort werd het op grote schaal gebruikt door mensen die verschillende krachtsporten beoefenen, zelfs geliefd bij sportliefhebbers. Het werd ook geprezen om zijn vele andere eigenschappen, zoals:

 • het verhogen van de efficiëntie van het lichaam, het uithoudingsvermogen en de daarmee gepaard gaande aanzienlijke toename van de kracht, waardoor intensievere trainingen mogelijk worden;
 • verhoogde weerstand tegen vermoeidheid, versnelde regeneratie en verhoogde spiermassa;
 • doeltreffendheid in vermageringsdieetbehandelingen, zodat is het niet verwonderlijk om in diverse supplementen te gebruiken die gewichtsverlies versnellen. Ephedra heeft een belangrijke invloed op de intensivering van metabole processen, en sommige fabrikanten van specificaties met zijn inhoud stellen dat het kan de snelheid van vetverbranding te verhogen met maximaal 500% door het stimuleren van de processen van thermogenese, die kan resulteren in een verlies van gewicht van maximaal 3 kg per week;
 • de behandeling van aandoeningen zoals bronchiale astma, rinitis of bronchitis of sinusitis. Echter, in dit geval wordt de dosis van het geneesmiddel gekozen door een arts, maar zelfs dan nog moet je rekening houden met het optreden van bijwerkingen.

T5 – actie en mogelijke bijwerkingen

T5 tablets

Het lezen van de beschrijvingen van de T5 actie of het bekijken van de advertenties op het web, kunt u snel concluderen dat het een ideale aanvulling is, een die snel al onze problemen met overgewicht of gebrek aan spiermassa groei zal oplossen. Volgens de fabrikant is slechts één capsule per dag voldoende voor het lichaam om de vetophopingen in de capsule snel te verwijderen dankzij de eerder genoemde versnelling van de stofwisseling. Liefhebbers van bodybuilding moeten op hun beurt ongeveer 40 minuten van te voren trainen om de effecten te maximaliseren. En op dit moment begint het probleem, dat is de manier waarop T5 ons lichaam beïnvloedt door wat ephedra in ons lichaam veroorzaakt. Er zit maar liefst 30 mg ervan in deze tabletten, dus het innemen van deze tabletten voor een lange tijd, kunnen we verwachten:

 • Het is een grote stimulatie, euforie of sterke nervositeit, soms moeilijk te controleren;
 • mogelijkheid van gevaarlijke myocarditis, aritmie, hypertensie en zelfs myocardinfarct;
 • giftige hepatitis;
 • respiratoire insufficiëntie, zelfs levensbedreigend;
 • droge mond en trillende handen;
 • verlies van eetlust en verhoogde insulinespiegels boven de aanvaardbare bloedinsulinenorm;
 • hallucinatie en slapeloosheid.

Natuurlijk beslist iedereen zelf welke aanvulling hij in zijn afslankende behandeling opneemt, maar wij van onze kant kunnen u de T5 niet aanraden. Veel specialisten op verschillende gebieden van de geneeskunde en diëtetiek adviseren ook sterk tegen het gebruik van efedrine in welke vorm dan ook, misschien alleen met uitzondering van geneesmiddelen voor de hierboven genoemde aandoeningen van de luchtwegen. Het is ook de moeite waard rekening te houden met het feit dat efedrine in de sportwereld wordt beschouwd als een illegaal dopingmiddel, zodat het geen bestanddeel kan zijn van voedingssupplementen die aan sporters worden aanbevolen en is opgenomen in de lijst van het Wereldantidopingagentschap WADA.

T5 – feedback van de gebruiker

Onze mening over T5 is dan ook eenduidig, hoewel men op het internet een heel ander beeld kan krijgen, zelfs met lof over de werking ervan. We twijfelen er niet aan dat er altijd mensen zullen zijn die hun gezondheid op het spel zetten voor een slank of indrukwekkend gespierd silhouet, maar we herhalen nogmaals dat ze het alleen op hun eigen verantwoordelijkheid doen. Misschien brengt de juiste dosering van efedrine wat effecten met zich mee, maar de meeste mensen die ermee te maken hebben zijn het hier sterk mee oneens, en een soortgelijke mening wordt gegeven door diëtisten en personal trainers, die voor onze fysieke vorm zorgen.

Dus waarom zou je jezelf blootstellen aan zo’n risico als je lichaamsvet kwijt kunt raken en grote spieren op een volledig veilige manier kunt krijgen, met behulp van een ander supplement, Snelle verbranding Extreem. In tegenstelling tot T5 is de samenstelling gebaseerd op extracten van bijvoorbeeld planten:

 • garcinia cambogia;
 • groene thee;
 • Indiase brandnetel, forskolin;
 • eenjarige peper, d.w.z. Turkse peper;
 • synefrine verkregen uit bittere sinaasappel;
 • cafeïne;
 • Vitamine B6.
FAST BURN EXTREEM vak

Toepassing Snelle verbranding Extreem is volledig veilig, heeft vrijwel geen bijwerkingen, behalve natuurlijk allergie voor een van de ingrediënten. Het supplement, ook verkrijgbaar in tabletten, kan rechtstreeks bij de fabrikant worden besteld, via zijn webpagina en zien hoe het onze spijsvertering en stofwisseling effectief zal versnellen. Het gewicht zal in een snel tempo beginnen af te nemen en de beste resultaten zullen worden bereikt door het volgende te combineren Snelle verbranding Extreem met een gezonde voeding en een hoge dosis dagelijkse lichaamsbeweging.