We denken dat de problemen met hormonen alleen vrouwen aangaan en we hoeven ons er geen zorgen over te maken. Er is echter niets meer mis, en hormonale onbalans is een van de meest voorkomende oorzaken van versnelde haaruitval bij mannen ook.

Testosteron, mannelijk geslachtshormoon.

alopecia-proces

In het mannelijk lichaam speelt de eerste viool absoluut testosteron, een geslachtshormoon dat door onze testikels wordt geproduceerd. Van de vele functies die het vervult, is de belangrijkste zeker de vorming van de genitale organen of andere typisch mannelijke fysieke kenmerken, maar we realiseren ons vaak niet dat het ook belangrijk is voor de conditie van ons haar. Het stimuleert hun groei in verschillende delen van het lichaam, intieme gebieden en alleen op het hoofd en gezicht.

Effecten van testosteron op haaruitval.

testosteron

Testosteron heeft geen direct effect op overmatig haarverlies. Soms wordt het echter omgezet in dihydrotestosteron, afgekort als DHT, wat de oorzaak is van androgene alopecia, die niet alleen mannen, maar ook veel vrouwen treft. Mannelijk geslachtshormoon wordt omgezet in DHT als gevolg van de werking van het enzym 5alfa-reductase, dat in ons lichaam voorkomt, maar helaas niet gelijkmatig verdeeld is in het lichaam en het grootste deel ervan wordt gevonden in de pariëtale en frontale gebieden van het hoofd. Daar vertoont het de hoogste activiteit DHT, wat een negatieve invloed heeft op de werking van de haarzakjes en de hele ontwikkelingscyclus van het haar. De groeifase wordt aanzienlijk verkort en de rustfase wordt verlengd, wat leidt tot een verzwakking van de haarstructuur, die door broos en broos te worden snel in grote hoeveelheden uitvallen.

Hoe negatieve actie te stoppen DHT.

Daarom is het zo belangrijk om een goed niveau van testosteron te controleren en te handhaven, wanneer het te hoog is, verhoogt het het risico van het omzetten in dihydrotestosteron, en het proces van alopecia gestart zal zeer moeilijk te remmen. Gelukkig is het gemakkelijk om te zien of er te veel van in ons lichaam zit, en de eerste duidelijke symptomen zijn vette roos en overmatige seborrhea, en die mogen niet worden onderschat. Gebruik effectieve maatregelen om snel het niveau van schadelijke DHT te verlagen, en ik gebruik het zelf. Profolandie uitstekend werk verricht om dit probleem aan te pakken.

Profolan – onmiddellijke vermindering DHT en geen haaruitval.

Profolan tabletten

Het stoppen van haaruitval is een prioriteit, en dit kan worden geholpen door Profolan. Uit te brengen advies is blij, het bevestigt het volledig en het is het beste om het effect ervan op uzelf te controleren door het plaatsen van een bestelling, ten minste voor één pakket. Ze kunnen worden besteld met behulp van websites van de fabrikantdie de originaliteit van het product en de beste prijs garandeert. De kosten van 60 tabletten zijn 49 €, maar begin niet te klagen over de prijs voordat je ze uitprobeert en ziet wat ze doen. Na ongeveer twee of drie weken merkte ik dat er minder haar naar buiten kwam en een grondig onderzoek van het hoofd toonde aan dat, waar kaalheid was, ze terug begonnen te groeien. Aanvankelijk werden de zogenaamde babyhaartjes, maar met het verstrijken van de tijd werden ze dikker en sterker. Profolan bevat in zijn samenstelling een sensationele actieve factor, Grow 3, samengesteld uit bewezen plantenextracten, volledig natuurlijk, die ook de vernietiger van haarzakjes aankunnen, d.w.z. DHT. Grow 3 is een mengsel van bijvoorbeeld planten:

  • Brandnetel, een bekend en geliefd kruid, een ingrediënt van vele shampoos of andere haarcosmetica, vaak gebruikt bij de behandeling van verschillende soorten kaalheid. Het is zelfs universeel toepasbaar, waardoor de bloedtoevoer naar de hoofdhuid wordt verbeterd of lastige roos wordt behandeld,
  • akkerpaardenstaart, vol silicium en andere kostbare mineralen, die deel uitmaken van het haar en de bouwstenen ervan.
haaruitval

Ik had eerder geprobeerd om mijn alopecia te bestrijden en het niveau van DHT te reguleren met andere voorbereidingen, maar hun effectiviteit was gewoon nihil. Alleen Profolan bereikte de oorzaak van haaruitval en elimineerde deze voor eens en voor altijd. Nu, na meer dan een half jaar, kan ik zeggen dat mijn haar niet uitvalt en hoe het groeit, ik zie het elke dag. Het is de moeite waard om deze kleine tabletten te kopen, ze kunnen elke dag veel doen, en nu kunt u ook profiteren van de promotie en kopen. Profolan voor een aantrekkelijke prijs, met een paar maanden behandeling.