Door vele uren per dag op onze voeten, op het werk of thuis door te brengen, stellen we ze voortdurend bloot aan verschillende kwalen. Een van de meest voorkomende is een zeurderig gevoel van zwaarte, waardoor het onmogelijk is om normaal te staan of te bewegen. Tegelijkertijd zwellen de benen steeds meer op en wordt de toenemende pijn, veroorzaakt door de zwelling, soms ondraaglijk. Dit alles kan niet meer worden onderschat, want het kan een teken zijn van een zich ontwikkelende ernstige ziekte, spataderen van de onderste ledematen, ook wel chronische veneuze insufficiëntie genoemd. Je moet onmiddellijk beginnen om het tegen te gaan, bij voorkeur met een crème VaricOff waarvan de ingrediënten niet alleen de uitwendige symptomen verwijderen, maar ook alle oorzaken van de ziekte.

VaricOff – waar de circulatieproblemen in de benen vandaan komen

VaricOff

Er is niets mis met de effectiviteit van deze crème, maar voordat we het gebruiken, moeten we weten waarom onze benen kunnen lijden aan spataderen. U zult ook leren om de eerste symptomen van spataderen te herkennen, zodat u weet wanneer u de VaricOff behandeling moet starten. De ziekte ontwikkelt zich relatief onschuldig, alleen al door het tintelende gevoel, dat geleidelijk wordt versterkt door de zwelling, het eerder genoemde gevoel van zwaarte. Er verschijnen ook karakteristieke rode spataderen die het barsten van kleine bloedvaten betekenen.

Al deze symptomen worden meestal geassocieerd met opkomende circulatiestoornissen in de benen. Als we zitten, stroomt het bloed vrij door de aderen, en de kleppen in de aderen voorkomen dat het terugstroomt. In geval van langdurige stilstand begint de zwaartekracht te werken. Bloed moet zijn kracht overwinnen en door harder te drukken op de wanden van de bloedvaten kan het op den duur leiden tot verzwakking en beschadiging. Als we hier niet op tijd voor zorgen, kan het zijn dat we te maken krijgen met de ontwikkeling van ontsteking, zichtbare vervorming van de aderen en pijnlijke ulceratie.

VaricOff – adviezen over de effectiviteit ervan voor verschillende oorzaken van spataderen

Bij de beslissing om VaricOff spatadercrème te gebruiken, willen we dat het alle oorzaken van deze aandoening bestrijdt. In dit geval kunnen we er volledig rustig over zijn, dankzij de juiste keuze van de werkzame stoffen. Zij houden zich bezig met factoren die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van chronische veneuze insufficiëntie zoals:

 • aangeboren afwijkingen van de bloedvaten, die onder meer bestaan uit de onjuiste vorming van veneuze kleppen of de afwezigheid ervan, d.w.z. agenese. Men kan ook tegen het Bockenheimer-syndroom aanlopen, bekend als primaire spataderen;
 • ouderdom, en het risico op de ziekte neemt toe bij oudere mensen;
 • genetische factoren, helaas is de neiging tot spataderen erfelijk;
 • het dragen van te strakke kleding die druk uitoefent op de ledematen en schoenen met hoge hakken;
 • Zwangerschap en bevalling bij vrouwen, bij wie spataderen vaker voorkomen dan bij mannen;
 • een sedentaire levensstijl, die een nog grotere bedreiging vormt in deze tijd van pandemonium. Steeds vaker werken we thuis en brengen we lange uren achter de computer door. Dit heeft een negatieve invloed op de gezondheid van de benen, die voortdurend gebogen zijn, waardoor de doorbloeding wordt belemmerd. Daarom is het noodzakelijk om pauzes te nemen op het werk en te zorgen voor een grote dosis lichaamsbeweging gedurende die tijd;
 • staand werk, waarbij de circulatie in de onderste ledematen op dezelfde manier wordt verstoord, ook door spiersamentrekkingen. Een soortgelijk effect wordt gegeven door een grote fysieke inspanning tijdens het werk, bijvoorbeeld het tillen van zware lasten;
 • Langdurig verblijf in een hoge temperatuur, en zelfs het zonnen in een solarium of een te warm bad zijn hier gevaarlijk;
 • een slecht samengesteld dieet dat de oorzaak kan worden van overgewicht en obesitas, ziekten die de kans op het ontwikkelen van chronische veneuze insufficiëntie vergroten. Onvoldoende voeding heeft ook een negatief effect op de hartfunctie en de bloedsomloop. Het dieet moet grote hoeveelheden vitamine C bevatten, die de productie van collageen bepaalt dat kracht geeft aan de aderwanden. Omega-3 vetzuren zijn ook nuttig, omdat ze beschermen tegen bijzonder gevaarlijke veneuze verstopping.

VaricOff – natuurlijke samenstelling, een garantie voor honderd procent effectiviteit

VaricOff

De fabrikant van de VaricOff anti-varicose-adercrème stond voor een zeer moeilijke taak. Hij moest de actieve ingrediënten zo selecteren dat ze de hoogste effectiviteit combineren met veiligheid bij gebruik en het ontbreken van bijwerkingen. Hij slaagde er honderd procent in deze taak te volbrengen en creëerde een unieke formule die de volgende stoffen bevatte:

Paardenkastanje-extract

Vaak gebruikt in preparaten tegen spataderen , spataderen , dus het moest ook worden opgenomen in de samenstelling van deze crème . De fabrikant besloot het te gebruiken vanwege de brede therapeutische eigenschappen en de samenstelling die rijk is aan werkzame stoffen:

 • vitamine K;
 • flavonoïden, vooral rutine en quercetine;
 • Coumarins;
 • allantoïne;
 • tannines;
 • allantoïnezuur;
 • catechinen;
 • saponinen.

Het is dankzij hen dat de paardenkastanje de veneuze circulatie verbetert, de verzwakte wanden van de bloedvaten versterkt en de ontstekingsremmende eigenschappen de genezing van wonden versnellen, de zwelling verminderen, de epidermis en de wonden die in de diepere lagen van de huid liggen desinfecteren. Het verwijdert reeds bestaande spataderen en spataderen, terwijl de vorming ervan in de toekomst wordt voorkomen.

Diosmin

Een andere natuurlijke stof in de samenstelling van VaricOff waarvan de bron citrusvruchten zijn, zoals grapefruit of planten die tot de rutinefamilie behoren. Het is een flavonoïde die een positief effect heeft op de conditie van de aders in de extremiteiten, met eigenschappen die bijna net zo breed zijn als die van paardenkastanje, en de effecten ervan worden bevestigd door onderzoek:

 • het verminderen van de spanning van de bloedvatwanden, het verbeteren van hun weerstand tegen schade die kan leiden tot spataderen , waardoor de elasticiteit toeneemt;
 • Verbeterde microcirculatie in haarvaten, waardoor het kraken en de vorming van spataderen wordt voorkomen;
 • Eliminatie van zwelling, pijnlijke nachtkrampen, een zeurderig gevoel van zware en voortdurend vermoeide benen;
 • versnelling van de genezing van kleine wonden.

Hespedrine

Een stof die traditioneel, maar niet zonder bijzondere redenen , wordt gebruikt bij de behandeling van spataderen , niet alleen van de benen , maar ook van aambeien , d.w.z. rectale spataderen. Het is een bioflavonoïde, zoals diosine gewonnen uit citrusvruchten, of het kan kunstmatig worden geproduceerd, waardoor chronische veneuze insufficiëntie op verschillende manieren kan worden bestreden:

 • ontstekingsremmend, schimmelwerend en antioxiderend;
 • door het elimineren van zwelling en beenkrampen;
 • door de conditie van de bloedvaten te verbeteren, hun verzwakte wanden te versterken en zo te voorkomen dat ze barsten;
 • door het versterken van de algemene immuniteit van het lichaam;
 • het afremmen van de afbraak van hyaluronzuurmoleculen en zo bijdragen aan een betere hydratatie van de huid.

Troxerutin

Ook een bioflavonoïde die wordt gebruikt bij de behandeling en preventie van ziekten die de veneuze circulatie beïnvloeden. Troxerutine is een derivaat van rutine en de effecten ervan bestaan voornamelijk uit het afdichten van de bloedvatwanden, waardoor de doorlaatbaarheid ervan afneemt. Dit beschermt tegen het exsudaat, dat spinaderen en op termijn grotere spataderen kan veroorzaken. De stof heeft ook antioxiderende eigenschappen, verwijdert vrije radicalen uit het lichaam, vermindert pijn in de benen en voorkomt nachtkrampen.

Lance-leaved bakbanaan

De plant, waarvan waarschijnlijk iedereen de medicinale eigenschappen heeft gehoord, wordt al sinds mensenheugenis in de geneeskunde gebruikt, en niet alleen in de traditionele. De hoge effectiviteit in de behandeling van vele kwalen is weer te danken aan de samenstelling, waarin we vinden:

 • vitamine C;
 • vitamine K;
 • organische zuren;
 • slijmstoffen, in de hoeveelheid van bijna 10% van de samenstelling;
 • mineralen: zink, kalium, natrium, magnesium.

Weegbree heeft ontstekingsremmende eigenschappen, versnelt de genezing van zelfs grote wonden, verhoogt de bloedstolling en -circulatie, beschermt tegen het barsten van de aderwanden. Het heeft ook een gunstig effect op de huid, reinigt verstopte poriën en voorkomt zo de vorming van puistjes, die een teken zijn van het ontwikkelen van acne.

Arnica

Het laatste natuurlijke ingrediënt van VaricOff, een plant die rijk is aan waardevolle voedingsstoffen, etherische oliën, fytosterolen, saponinen, minerale zouten en organische zuren. Daarom is het bijna altijd te vinden in zalven en crèmes tegen spataderen , helpen om te behandelen:

 • ontsteking;
 • de gevolgen van fysieke verwondingen aan de ledematen, kneuzingen of bloeduitstortingen;
 • zweren, niet alleen die veroorzaakt door spataderen;
 • mechanische schade aan de bloedvaten, versnelt hun herstel en voorkomt dat ze opnieuw breken;
 • pijn veroorzaakt door artritis en reuma;
 • huidirritaties, elimineert ook spinadertjes en herstelt de natuurlijke kleur.

VaricOff – meningen van tevreden patiënten over de complexe werking ervan

Samenstelling van de crème VaricOff De samenstelling maakt dat u er volledig op kunt vertrouwen en er zeker van kunt zijn dat het gebruik ervan alleen positieve resultaten zal opleveren en dat er geen nadelige effecten zullen optreden. De crème verzorgt de huid en de bloedvaten in de benen op een uitgebreide manier en werkt snel, direct na het aanbrengen. De toepassing ervan is eenvoudig, er is geen vooraf bepaalde dagelijkse dosis , wordt het gemasseerd in de huid van de benen , afhankelijk van het gevoel van ongemak geassocieerd met spataderen .

Een andere stimulans om VaricOff aan te schaffen en in de behandeling op te nemen zijn de positieve en soms zelfs enthousiaste meningen van de patiënten die het gebruiken, die de belangrijkste voordelen ervan benadrukken, die wij ook onderschrijven:

 • snel en vooral, permanente verwijdering van spataderen ongeacht hun oorzaak en door op tijd te reageren kunnen we onszelf redden van pijnlijke operaties die het risico van ernstige complicaties met zich meebrengen;
 • eliminatie van hun meest vervelende symptomen, pijn, jeuk, zwelling en het gevoel van vermoeide, zware benen;
 • verbetering van de microcirculatie van het bloed, waarvan de verstoring resulteert in het verschijnen van spataderen op de huid;
 • verbetering van het uiterlijk van de huid, het terugwinnen van de gladheid, zonder onooglijke en misvormende veranderingen, grondig gereinigd;
 • een constant gevoel van lichtheid, waardoor een grotere lichamelijke activiteit wordt gestimuleerd, waarvan de effecten gunstig zijn voor onze algehele gezondheid.

VaricOff – hoe te bestellen

Als u wilt om zich te ontdoen van spataderen voor eens en altijd, je hoeft alleen maar te gaan naar VaricOff website van de fabrikant en plaats uw bestelling. U kunt de crème in verschillende verpakkingen kopen, die niet alleen verschillen in het aantal verpakkingen, maar ook in de prijs, de laagste in de markt, waardoor u meetbare besparingen op uw aankoop kunt realiseren. U kunt kiezen uit:

 • hetStartpakket, een 100 ml-pakket voor de prijs van 33 €;
 • Optimale verpakking, twee tubes crème voor 67 €, met gratis levering;
 • hetAanbevolen pakket, het meest kosteneffectieve, tot vier pakketten voor een prijs van 110 € met gratis levering.
VaricOff

Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag na het plaatsen ervan verzonden en in een discrete verpakking rechtstreeks aan u of aan een pakketautomaat geleverd. In ons land kunt u bij aflevering betalen, en bij verzending naar het buitenland moet u de verzending vooraf betalen, bijvoorbeeld met een creditcard.