De basis voor het verzorgen van uw slanke figuur is een adequaat dieet en systematische lichamelijke activiteit. Afslanken is een geleidelijk proces dat een grote dosis gewichtsverlies vereist. geduld en betrokkenheid. Wat niet betekent dat je dat je niet kunt…. om goede resultaten te krijgen als we er een bijdrage aan leveren.

Veel mensen vragen zich af: kan de vetverbranding worden versneld? In winkels met met supplementen vinden we een heleboel producten die als taak hebben om is om sneller gewicht te verliezen. Deze aanvullingen bestaan uit bestaat meestal uit een combinatie van natuurlijke stoffen, het versnellen van bepaalde stofwisselingsprocessen in ons lichaam, die heeft een sneller effect op gewichtsverlies. Er zijn een aantal producten, die we ook kunnen implementeren in ons dieet om een soortgelijke resultaten. Hoe vetverbranders werken en hoe ze zijn de beste natuurlijke hulpbronnen?

Vetverbrander – wat is het?

Vetverbranders zijn stoffen die ons lichaam zodanig beïnvloeden dat het met de juiste voeding en lichaamsbeweging sneller vetweefsel verbrandt. Thermogenese, d.w.z. producten die de thermogenese verbeteren en zo de stofwisselingsprocessen en de uitscheiding van vetcellen versnellen, zijn de meest gebruikte producten in supplementen. Typische vetverbranders in de winkels van sporters zijn niets meer dan de combinatie van een adequate dosis ingrediënten die op de een of andere manier de stofwisselingsprocessen in het menselijk lichaam beïnvloeden.

mevrouw

Hoe werken vetverbranders?


Vetverbranders kunnen werken op verschillende manieren. De meeste van hen stimuleren het bovenstaande… thermogenese. Onder de activiteiten van fat burner onderscheiden we de volgende activiteiten …ook:

 • lipolyse;
 • oxidatie van vetten;
 • diurese;
 • de onderdrukking van de honger;
 • opwinding.

Thermogenese

Dit is een basis en het meest voorkomende de taak van vetverbranders. Wat is thermogenese? Het is…. het is… een verhoging van de energiebelasting, waarvan de hoofdactiviteit erin bestaat om is om de stofwisseling te versnellen. Onder de natuurlijke producten die de thermogenese verhogen zal worden gevonden:

 • koffie;
 • groene thee;
 • rode thee;
 • peper cayenne.

Studies tonen aan dat stimulatie Thermogenese stelt u in staat de vetverbranding met 8-15% te versnellen.

Lipolyse

Dit is het vrijkomen van vetzuren. en glycerol uit vetcellen. Dit proces maakt het mogelijk om worden opgeslagen vetvoorraden sneller opgebruikt. De producten die lipolyse in ons lichaam veroorzaken zijn onder andere:

 • cafeïne;
 • synefrine.

Oxidatie van vetten

Vrijgekomen vetzuren migreren in de bloedbaan, dus moeten ze gebruikt worden door de spieren. Dit proces vindt meestal op natuurlijke wijze plaats, maar het kan ook gebeuren, dat migrerende vetzuren zullen terugkeren naar de vetcellen. Een geschikte vetverbrander stimuleert de mitochondriën die het volgende vinden in vetcellen, en moedigt hen aan om ze te gebruiken… van zwervende zuren.

Diurese

Diurese is de uitscheiding van vloeistoffen. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee. is direct verbonden met het verbranden van vetweefsel, maar…. kan bijdragen tot een gebeeldhouwd silhouet indien het probleem is overtollig water in het lichaam.

De uitscheiding van vloeistoffen veroorzaakt…:

 • …paardenbloem;
 • brandnetel.

Stress van de honger

Veel vetverbranders behalve stimuleert de processen van de verbranding van vetweefsel, het reageert ook op voor het onderdrukken van de honger, wat betekent dat de eetlust wordt beperkt. Dit stelt u in staat om beperking van het aantal verbruikte calorieën.

Stimulatie

Dankzij de stimulerende eigenschappen van de vetverbrander die vóór de training wordt gebruikt, geeft de vetverbrander ons extra motivatie om te handelen. Het heeft ook invloed op de energie tijdens de training, dus we zijn in staat om intensiever te oefenen, wat van invloed is op de snellere verbranding van vetweefsel. De beste vetverbrander om te stimuleren is cafeïne.

De beste afslankpillen – zie de ranglijst!

Natuurlijke vetverbranders

Naast de speciaal ontworpen vermageringsdieetsupplementen moeten worden geïmplementeerd in uw dieet natuurlijke producten die ook van invloed zijn op verbrandingsprocessen vetweefsel. Ze zijn op grote schaal beschikbaar om ons heen. Eens kijken hoe natuurlijk de vetverbranders zijn.

Zwarte koffie

zwarte koffie

Laten we beginnen met een drankje. Dus, zwart…. koffie die de verschillende keren in dit artikel genoemde cafeïne bevat. Het stimuleert ons niet alleen om te handelen, maar stimuleert ons ook om thermogenese en lipolyse, de hierboven beschreven processen, die de volgende prestaties leveren een belangrijke functie in afslankprocessen. Cafeïne is een van de volgende van de belangrijkste vetverbrandingssupplementen, maar velen van ons drinken elke dag zwarte koffie. Oké. één kopje voor de training zal bijdragen aan de versnelling…. …om extra gewicht te verliezen.

Groene thee

groene thee

Groene thee is in verband gebracht met de afslanken. Bevat cafeïne die stimuleert en versnelt. metabolisme en bovendien verbetert het de spijsvertering op zich. Het is ook een krachtige antioxidant en beschermt daarom het lichaam. tegen vrije radicalen en de vorming van staten… opruiende. In groene thee vinden we ook zulke waardevolle verbindingen zoals fluor, tannine en catechine.

Rode thee

Rode thee ondersteunt de peristaltiek van rode thee darmen en de afscheiding van spijsverteringssappen. Bevat geen cafeïne, maar wel zijn derivaten, en wat meer is, het verhoogt de biosynthese van vet, remmende overmatige afzetting van zijn cellen. Rode thee ondersteunt ook het cardiovasculaire systeem en de hartslag, wat tot betere prestaties kan leiden uw vermogen om te oefenen.

Kaneel

kaneel

Studies tonen aan dat men reeds een een theelepel kaneel per dag kan ons effectief helpen om te dumpen…. onnodig vetweefsel. Deze aromatische specerij neemt toe… thermogenese, het versnellen van de stofwisseling. Kaneel reguleert insulineniveaus in het bloed, wat de eetlust helpt te onderdrukken, zodat we eten niet. De regulering van de insulinegehaltes heeft ook een grote belang bij het verminderen van het vermogen van het lichaam om cellen op te slaan dik. We kunnen kaneel vinden in de pillen bij elke apotheek, Echter, we kunnen het ook kopen in de supermarkt en het toevoegen aan de yoghurt, havermout of gebakken producten.

Appelazijn

Bekend om zijn ondersteunende eigenschappen spijsvertering en regulering van de bloeddruk. Appelazijn, vooral de ecologische, geniet al een tijdje een reputatie…. …de dikke moordenaar. Het werkt door het remmen van de absorptie van nutritionele vetten en stimulering van celverwijdering dik. Het kan niet overmatig gebruikt worden, want iedereen kan er gebruik van maken… Het lichaam heeft vetzuren nodig om goed te kunnen functioneren… functie, maar in voldoende hoeveelheid zal het ons effectief helpen om om van het overgewicht af te komen.

Vitamine C

Het is een natuurlijk antioxidant dat Bovendien helpt het bij het oplossen en verteren van vetten in het lichaam. Het ondersteunt ook de stofwisseling en de opname van stoffen. voedzaam.

Gember

Gember verwarmt het lichaam, effectief en effectief het stimuleren van de thermogenese processen van thermogenese. Dankzij dit, de stofwisseling… is sneller en vetcellen worden gebruikt in …in een sneller tempo. Gember is ook bekend om zijn eigenschappen. gastro-intestinale ondersteuning – stimuleert de afscheiding van enzymen en de neutralisatie van maagzuren. Geweren Gunstig voor de spijsvertering en helpt de opgeblazenheid te verminderen. Gebruikt in medische behandeling om spierpijn te verlichten en te verminderen ontsteking van de gewrichten.

Kurkuma

Kurkuma

Een van de meest waardevolle kruiden, gewaardeerd door artsen, voedingsdeskundigen en personal trainers. Bekend met ontstekingsremmende, antibacteriële en antibacteriële eigenschappen, en tegen kanker, maar kurkuma kan ook effectief zijn… de vetverbranding te ondersteunen door overgroei te verminderen vetcellen en ondersteunen hun afbraak. Hij is een sterke antioxidant, helpt het lichaam van giftige stoffen te reinigen en beschermt het lichaam van de effecten van vrije radicalen. Stimuleert de spijsvertering en de correcte werking van het spijsverteringsstelsel.

Peper cayenne

Wordt beschouwd als een van de sterkste natuurlijke vetverbranders. Stimuleert de thermogenese sterk en versnelt de stofwisselingsprocessen in het lichaam. Het bevat capsaïcine, een stof die vaak wordt gebruikt in supplementen voor gewichtsverlies. Het heeft een eetlustonderdrukkend effect en helpt de calorie-inname te verminderen.

Ananas

Ondersteunt de spijsvertering en absorptie eiwitten dankzij de inhoud van het bromelaïne enzym. Waardering door atleten, zowel vanwege hun stimulerende werking… metabolisme, maar ook omdat het de spier massatoename bevordert.

Waarom is het de moeite waard om te wedden op natuurlijke vetverbranders?

Vetverbranders zijn supplementen, meestal bestaande uit een samenstelling van bovengenoemde ingrediënten. Daarnaast vindt u ook L-carnitine en synefrine, bekend om hun vetverbrandende eigenschappen. Er is niets mis met het nemen van dergelijke preparaten, maar het is de moeite waard om te weten dat we ook het gewichtsverlies kunnen versnellen door een geschikt dieet en speciale kruiden te gebruiken.

Producten die de thermogenese stimuleren en de het versnellen van de afbraak van vetcellen kan ons helpen… afvallen, zelfs als we niet systematisch kunnen oefenen. De beste resultaten worden natuurlijk alleen bereikt als we de volgende elementen combineren vetverbranders met regelmatige fysieke activiteit.

HIER vindt u een ranglijst van de beste vetverbrandingssupplementen!