Op een ochtend, zoals elke dag scheren in de badkamer, merkte ik met afschuw dat mijn rondingen in relatief korte tijd aanzienlijk zijn toegenomen. Het haar begon uit mijn kracht te vallen en de dreiging van bijna volledige alopecia hing boven mij. Dus ben ik op zoek gegaan naar effectieve maatregelen om dit te voorkomen en de verloren glamour in mijn kapsel te herstellen. Er zijn er veel op de markt, maar u kunt pas na een persoonlijke test commentaar geven op de effectiviteit. Daarom heb ik besloten om voor het eerst een product van een gerenommeerd bedrijf in brand te steken, een serum om haaruitval te voorkomen, genaamd Vichy Dercos Neogenic.

Vichy Dercos Neogenic – bereiding in ampullen.

Vichy Dercos Neogenic verpakking

Het bedrijf maakt op grote schaal reclame voor zijn product, dat een van de meest effectieve op de markt moet zijn. De meningen hierover zijn ook te vinden in tal van discussiefora gewijd aan voortijdige alopecia. Helaas verschillen ze van elkaar, en daarom is het onmogelijk om hun doeltreffendheid ondubbelzinnig te bevestigen. Ik gaf er de voorkeur aan om het zelf te bekijken door één pakket van 28 ampullen te kopen. Elk heeft een capaciteit van 6 ml, wat voldoende is om de hele hoofdhuid te bedekken. Echter, de prijs van het product klopte me zelfs uit mijn voeten, want ik betaalde maar liefst 63 €, en de volledige behandeling is zo veel als drie pakketten, dus het is niet goedkoop. Tijdens het lezen van deze bijsluiter kwam ik erachter dat het een 5% Stemoxydine oplossing bevat, met een uniek deeltje dat de groei van nieuw en gezond haar stimuleert. Het wordt verondersteld om de stamcellen te ondersteunen, noodzakelijk voor het proces van haarreconstructie, door het stimuleren van de lamp en het creëren van optimale omstandigheden voor de goede werking ervan.

Folder, folder, maar het is tijd voor een praktische test van de werking van Vichy Dercos Neogenic en de geadverteerde effectiviteit. De ampullen hebben een comfortabele applicator die een gelijkmatige verdeling mogelijk maakt, wat ik de komende 3 maanden heb gedaan, door zachtjes in de hoofdhuid te masseren. Elke dag controleerde ik het proces van de hergroei van nieuw haar en een bepaalde hoeveelheid van het daadwerkelijk verscheen. Het haar van de baby begint weer wat terug te groeien op de voorhoofdslijn en in de rondingen, maar er zijn er veel te weinig om de behandeling voort te zetten. De prijs is zeker niet in verhouding tot de behaalde resultaten, en de gedachte om bijna duizend zloty’s uit te geven was voor mij aanleiding om op zoek te gaan naar een ander middel.

Profolan – al mijn problemen oplossen.

Profolan vak

Het gebruik van wrijfpreparaten is helaas erg lastig en daarom neem ik liever tabletten in die Mijn lichaam heeft alles nodig wat het nodig heeft. Ik ontdekte Profolan, een voedingssupplement met een perfect geselecteerde samenstelling, waardoor ik voor eens en voor altijd de problemen met vallend haar heb weggenomen. Het wordt niet alleen aanbevolen, maar ook geprezen door talrijke gebruikers, die blij zijn met de complexe werking. Dit is voornamelijk te danken aan de samenstelling, die vitaminen en mineralen bevat, evenals aminozuren zoals taurine, die essentieel zijn voor de juiste voeding van haar en hoofdhuid. Ze zijn echter slechts een nuttige aanvulling op het belangrijkste ingrediënt dat het zo effectief maakt.

Het is een unieke en geteste formule Grow 3, met blockers van DHT hormoon dat verantwoordelijk is voor het sterven van haarzakjes. Het herstellen van hun volledige prestaties is de sleutel tot een snellere groei van gezond en, belangrijker nog, sterker en dikker haar. De aankoop van Profolan wordt ook ondersteund door de prijs van ongeveer 49 € voor 60 tabletten, wat, indien ingenomen, al de effecten garandeert die geen enkel ander supplement in ons land zal brengen. Ik gebruik het regelmatig en mijn snelgroeiende haar versterkt mijn overtuiging dat het een goede keuze was.