Versneld haarverlies kan elke man overkomen, ongeacht zijn leeftijd. Er zijn vele soorten alopecia’s, gedifferentieerd volgens de oorzaken die ze veroorzaken, maar een van de meest voorkomende zijn ziekteletsels. Ze leiden vaak tot telogenetische alopecia, wanneer er een significante wanverhouding is tussen het aantal haren in hun groei- en rustfase.

De belangrijkste fasen van haargroei.

telogenowe 1 300x225 1

Bij het definiëren van deze ziekte is het belangrijk om te onthouden dat haar niet continu groeit bij mensen, maar regelmatig cyclisch wordt uitgewisseld. Dit proces is verdeeld in twee fasen, anagene, d.w.z. groei en telogeen, de rustfase. Deze cycli lopen niet voor alle haren tegelijk en de individuele haarfollikels blijven in verschillende ontwikkelingsstadia. Wanneer we gezond zijn, duurt het anageen meestal 2 tot 5 jaar en dekt maar liefst 80-90 procent van het haar, en de telogene fase duurt slechts een paar maanden en is onderworpen aan het tot 20 procent van het haar. Tijdens dit proces stopt het haar met groeien, verzwakt het en valt het uiteindelijk uit, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuw haar.

Oorzaken en symptomen van telogenetische alopecia.

Helaas zijn er soms ernstige aandoeningen van de goede werking van het lichaam, die dit proces verstoren, wat leidt tot veel ziekten, waaronder alopecia. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben, en de meest voorkomende is dat:

  • mentale factoren, depressie of stress,
  • Onjuiste, onevenwichtige voeding, slecht in voedingsstoffen,
  • ernstig lichamelijk letsel, ongevallen of lange werktijden,
  • hormonale stoornissen zoals hyperthyreoïdie,
  • onbehandelde inflammatoire aandoeningen en het nemen van sterke geneesmiddelen.

Deze factoren veroorzaken karakteristieke symptomen die niet over het hoofd kunnen worden gezien, en in de meeste gevallen geldt dit voor vrijwel het gehele hoofdoppervlak. Het haar begint uit te vallen, bij mannen meestal in het frontale gebied, en soms is het extreem intens. Dit proces duurt tot 6 maanden, maar het komt zelden voor dat het haar volledig alopeciabel is en na enige tijd groeit het haar spontaan terug. U moet uw lichaam echter niet in een toestand brengen die dit type alopecia kan veroorzaken door de juiste supplementen te gebruiken om u alles te geven wat u nodig heeft voor gezond en sterk haar.

Profolan – de meningen hierover zijn honderd procent waar.

Profolan vak

Aanvulling dient altijd plaats te vinden met het gebruik van hoogwaardige preparaten, wat zeker de volgende is Profolan. De meningen waar hij in eerste instantie van geniet leken me wat overdreven, maar de eerste maand van de behandeling liet al zien dat ze volledig waar zijn. Ik kocht deze agent rechtstreeks van producentDe prijs van 49 € voor 60 tabletten, die bij een dosis van twee per dag, is genoeg voor 30 dagen. Ik kan u verzekeren dat deze dosis u met verbazing in de spiegel doet kijken naar de snelheid waarmee uw haar teruggroeit. Het grootste voordeel dat het heeft is Profolanis een unieke samenstelling op basis van beproefde plantenextracten van brandnetel en veldpaardenstaart. Ze bevatten alle vitaminen en mineralen die ze nodig hebben, die verzwakt zijn en blootgesteld aan haaruitval, en hun werking wordt ondersteund door aminozuren, voedende cellen en ondersteuning van het proces van hun natuurlijke regeneratie. Ik gebruik Profolan Ik ben er al maanden en ik kan zeggen dat ik niet bang ben voor enige vorm van kaalheid, wetende dat het mijn haar in de gaten houdt zodat ik weer kan genieten van mijn favoriete kapsel. Het is ook belangrijk dat het supplement geen bijwerkingen heeft.