Tot 100 haren per dag verliezen is natuurlijk en mag geen reden tot zorg zijn. Echter, het probleem begint wanneer er meer van hen uitvallen, en kijkend in de spiegel, merken we dat we beginnen te kaal. De eerste reactie is meestal paniek, maar na een tijdje gaan we op zoek naar een effectieve maatregel om het proces te stoppen. De beste oplossing is het gebruik van medicijnen of voedingssupplementen, maar het is de moeite waard om ze te ondersteunen met zorgvuldig geselecteerde haarverzorgingsproducten. Het valt niet te ontkennen dat het veel tijd kost om het beste te vinden en dat er veel voedingsstoffen of shampoos nodig zijn.

Vitapil – professionele haarlotion.

Vitapil vak

Een ander anti-haaruitvalpreparaat dat ik besloot te testen is Vitapil Professional Lotion. Dit is een noviteit op de markt, alom geadverteerd en geprezen door de fabrikant, hoewel de feedback van gebruikers niet meer zo enthousiast was. Dit moderne product is gebaseerd op vele voedingsstoffen en verrijkt met ingrediënten van natuurlijke, plantaardige oorsprong, ontworpen om beschadigd haar weer op te bouwen en de hoofdhuid te voeden. We vinden er onder andere:

  • Vitamine B3, die de bloedtoevoer naar de huid en de microcirculatie in de haarfollikel verbetert,
  • Keratine, een natuurlijke haarbouwsteen,
  • bamboe, met een rijkdom aan voedingsstoffen, vooral silicium,
  • Panthenol, dat de lipidenbarrière positief beïnvloedt en het verlies van natuurlijk vocht door haar vermindert,
  • Biotinecomplex, een complex van biotine en een stof die de penetratie ervan in de opperhuid vergemakkelijkt,
  • Zijdeproteïnen voor een zacht en glanzend kapsel.

Dit alles bij elkaar zag er indrukwekkend uit, maar in de advertentie en beschrijving op de website van de fabrikant bleek de werkelijkheid anders te zijn. Vitapil lotion heeft een aangename, plantaardige geur, die echter niet lang aan het haar blijft hangen. Ik heb het 2 maanden gebruikt en als voordeel kan ik zeggen dat het geen vet haar bij de wortels heeft, zodat het er fris blijft uitzien. Het wordt 3 keer per week gebruikt, direct na het wassen op de gereinigde hoofdhuid aangebracht en zachtjes gemasseerd. Ik heb de aanbevelingen van de fabrikant opgevolgd en de positieve effecten die ik zag waren een betere haaruitstraling, meer volume en pluizigheid. Het voorkomen van uitvallen is licht gedaald. Toegegeven, er zijn er nog wat minder van over op de kam, maar de groei van nieuwe is gewoon te traag. De prijs van het product, rekening houdend met de resultaten die ik dankzij het product heb bereikt, is ook niet indrukwekkend en bedraagt ongeveer 15 € voor een kleine fles.

Profolan – het meest effectieve voedingssupplement op de markt.

profolan vak

Dit lijkt misschien niet veel, maar door 35 € toe te voegen aan dit bedrag kunt u het volgende kopen ProfolanEen van de meest effectieve voedingssupplementen tegen kaalheid in ons land. Iemand zou kunnen zeggen dat €49 voor 60 tabletten veel is, maar ze hebben het erg mis. Wil iets effectief zijn, dan is het meestal het resultaat van vele jaren van complex onderzoek en ervaring en moet het gewoon zijn prijs hebben. Bij het kopen van goedkopere supplementen kunnen we niet rekenen op de snelle effecten van hun werking zoals in het geval van Profolanu. Het is voldoende om de meningen te lezen van veel tevreden gebruikers, die het in superlatieven presenteren en het op de eerste plaats zetten onder soortgelijke voorbereidingen. Ik gebruik het al een tijdje en ik kan zeggen dat ik ernaar op zoek was. U kunt het ondersteunen met een uitgebalanceerde voeding en cosmetica, die het toch al sterke effect verder versterken.