Whitify

Stelt u zich een situatie voor waarin u, na een verkleuring van de tanden, ze smeert met een speciale gel, een apparaat met LED-dioden aanbrengt en na slechts een paar dagen kunt u genieten van een sneeuwwitte glimlach. Het lijkt een verhaal uit een film of een sci-fi boek, maar wij verzekeren u dat het nu al mogelijk is dankzij een moderne set van Whitify Het bestaat uit een reinigingsgel en een lichte activeringsdop voor de reinigende ingrediënten. Daarom kunt u zelf eventuele verkleuringen van het glazuur verwijderen, zonder dure bezoeken aan de tandarts, en de meegeleverde gel is ook gebaseerd op natuurlijke, volledig veilige ingrediënten.

Verkleuring van de tanden – de meest voorkomende oorzaken van hun vorming

witglimlachende vrouw

Een goede verzorging van de tanden in elke levensfase is onze plicht, zowel voor melkproducten, wanneer we kinderen zijn, als voor permanente producten op volwassen leeftijd. Helaas gebeurt dit met deze zorg voor hygiëne soms op een andere manier, wat vaak resulteert in gevaarlijke gevolgen van tandziekten, vooral destructief in actie cariës. Meestal hebben we echter te maken met onooglijke verkleuringen die ervoor zorgen dat het glazuur donkerder wordt en zijn witte tint verliest. Er kunnen vele redenen zijn voor deze ongunstige situatie en de redenen voor tandvlekken kunnen worden opgesplitst:

1. extern

In deze groep, die alle factoren bevat die van buitenaf van invloed zijn op de conditie van het email van buitenaf, zijn velen van hen zelf schuldig, en het meest gebruikelijk is dit:

 • sediment dat wordt veroorzaakt door de kleurstof van levensmiddelen, zoals bessen, bosbessen, zwarte bessen, zwarte bessen en koffie, thee, met uitzondering van gezondere groene, rode wijn of populaire koolzuurhoudende cola;
 • sommige cosmetische preparaten die voor de dagelijkse verzorging worden gebruikt, met name tandheelkundige spoelingen met chloorhexidine, cetylpyridine, sanguinarine of listerine. In aanbevolen doses helpen ze om de mond effectief te reinigen van bacteriën en andere schadelijke micro-organismen, maar bij overmatig gebruik kunnen ze de vorming van gele of bruine vlekken veroorzaken, die moeilijk te verwijderen zijn;
 • het roken van grote hoeveelheden sigaretten, met als negatief effect een versnelde vergeling van de tanden.

2. intern

De interne oorzaken van tandkleurveranderingen, zoals de naam al aangeeft, hebben hun bron in ons lichaam. Ze mogen ook niet worden onderschat, omdat ze kunnen wijzen op het ontwikkelen van medische aandoeningen, die ook het uiterlijk van de tanden kunnen beïnvloeden. Natuurlijk kan verkleuring ook om andere interne redenen optreden, zoals….:

 • natuurlijke processen die leiden tot veroudering van de tanden, die met de leeftijd van kleur veranderen;
 • tandziekten die de zenuw doen afsterven, met als gevolg een aanzienlijke verduistering van het glazuur, soms zeer zichtbaar;
 • het gebruik van sommige geneesmiddelen, met name antibiotica, waarvan de werkzame bestanddelen, zoals tetracycline, na verloop van tijd een verkleuring van het glazuur kunnen veroorzaken, en soortgelijke effecten kunnen worden veroorzaakt door een teveel aan fluoride, dat aan veel cosmetica voor de tandheelkundige verzorging wordt toegevoegd;
 • ongepaste voeding, vol suiker in het bijzonder, onomkeerbaar schadelijk email en een directe oorzaak van cariës ontwikkeling, en beroofd van minerale componenten, de belangrijkste natuurlijke bouwstof van tanden.

Whitify – effectief en snel verwijderen van alle tandverkleuringen

Nu we weten waarom onze tanden van kleur kunnen veranderen, is het tijd om hun verloren glans en sneeuwwitte tint te herstellen. We kunnen het op vele manieren doen, zoals het gebruik van Whitify Carbon, tandpasta met actieve kool, maar de tijd om te wachten op de effecten van de werking ervan zal iets langer zijn. Niets staat in de weg om naar een tandartspraktijk te gaan waar verschillende methoden van tandbleken worden gebruikt, waaronder het gebruik van de LED-lamp, die praktisch hetzelfde is als de Whitify set. Het is echter noodzakelijk om zich voor te bereiden op de aanzienlijke kosten van een bezoek, dat, afhankelijk van de mate van verkleuring, zelfs enkele honderden zloty’s kan bereiken, en bij één bezoek eindigt het meestal niet.

Whitify

Het is dus beter om uzelf zowel de kosten als het gedoe van frequente bezoeken aan de tandarts te besparen om uw tanden schoon te maken, natuurlijk, omdat controles sterk worden aanbevolen en u een praktische kit moet kopen. Whitify samengesteld uit:

 • een speciale reinigingsgel met waterstofperoxide, een stof die vaak in de tandheelkunde wordt gebruikt voor het bleken van tanden en kiezen en die een snelle oxidatie van kleurstoffen veroorzaakt die zich op hun oppervlak vestigen. Een ander actief bestanddeel van de gel is aloë extract dat de tanden reinigt van overtollige tandplak en helpt bij de behandeling van irritaties en ontstekingen in de mondholte. Twee andere belangrijke stoffen in Whitify gel zijn granaatappelsap, dat naast aloë vera een andere bescherming is tegen bacteriën en menthol, een verfrissende en perfect verfrissende adem;
 • een flexibele laag op de tanden, die voor gebruik wordt bedekt met een portie gel;
 • LED-lamp die de werking ervan versterkt;
 • een set buisjes met de hierboven beschreven witmakende gel;
 • een tandsjabloon, waardoor u de mate van witheid precies zo kunt instellen als u wilt;
 • de exacte gebruiksaanwijzing.

Whitify – eenvoudige bediening, maximale effecten

Whitify action is gebaseerd op de twee belangrijkste elementen, de witmakende gel en de LED lamp, die het mogelijk maakt om de werking van de actieve bestanddelen van de gel te intensiveren en te versnellen. Licht verkregen uit LED-diodes wordt veel gebruikt door tandartsen, en nu hebben we eindelijk de mogelijkheid om te profiteren van de unieke eigenschappen ervan, ook thuis. Het werkt rechtstreeks in op het tandglazuur, met name op de buitenste laag, en in combinatie met de eigenschappen van de gel, zorgt het ervoor dat we resultaten krijgen waar we nooit eerder van gedroomd hebben. Het gebruik ervan is natuurlijk volledig veilig en de gel zelf, gebaseerd op natuurlijke, plantaardige ingrediënten, veroorzaakt in de meeste gevallen geen negatieve bijwerkingen, maar sommige mensen kunnen een licht effect van overgevoeligheid ervaren. In de volgende samenstelling Whitify We zullen geen fluor vinden, voor de volledige effecten moet het worden gebruikt voor de komende 6 dagen, en de witmakende procedure moet 30 minuten duren. Het kan niet worden gebruikt als u tandkronen en een beugel op uw tanden hebt, en na de procedure is het aanbevolen om uw tanden te poetsen.

Whitify – hoe de kit te gebruiken en wat consumenten vinden van de effectiviteit ervan

Whitify het toestel

Toepassing Whitify is kinderspel en het komt neer op het uitvoeren van een paar stappen die door de fabrikant worden aanbevolen, wat ons zal doen genieten van een stralende glimlach.

Om de tanden effectief te kunnen bleken en de hele plaquette te kunnen verwijderen is het noodzakelijk om dit te doen:

 1. Poets uw tanden grondig en spoel uw mond af om de overgebleven tandpasta te verwijderen.
 2. Sluit de bijgeleverde dop aan op de LED-lamp en breng een kleine hoeveelheid gel aan uit de bijgeleverde spuit, ongeveer ¼ van de capaciteit.
 3. Plaats het vervolgens op je tanden en zorg ervoor dat de gel geen contact heeft met je tandvlees.
 4. Houd de overlaging een half uur in de mond en gedurende deze tijd heeft het geen invloed op andere activiteiten.
 5. Na 30 minuten verwijdert u de overlay door deze los te koppelen van de LED-lamp, spoelt u deze grondig af en poetst u ten slotte de tanden.

Het is dankzij deze twee elementen, eenvoud in gebruik in combinatie met een extreem hoog rendement, dat de Whitify de welverdiende positieve feedback krijgt. Zowel de gebruikers als de specialisten die haar aanbevelen, spreken er in superlatieven over en prijzen de snelheid en effectiviteit van het verwijderen van alle, zelfs sterke verkleuringen.

Whitify – prijs, beschikbare sets en manieren van orderafhandeling

Whitify apparatuur

U hoeft niet langer te wachten en het is tijd om te beginnen met het bleken van uw tanden samen met Whitify, die u kunt bestellen via de website van de fabrikant. De prijs van de basisset, bestaande uit de bovengenoemde ingrediënten, bedraagt 39 €, en daarnaast kunnen we de gel ook zelf kopen, tegen betaling van 3 spuiten voor slechts 14 €. Wij kunnen de bestelling betalen met een creditcard, een bankoverschrijving, met het PayPal-systeem of in ons land met een contante koerier op het moment van levering. Voor de privacy en het gemak van de ontvanger Whitify wordt verzonden in een discrete verpakking, en elke bestelling wordt meestal binnen één werkdag verzonden.