Op een ochtend, ik weet niet meer precies wanneer, keek ik in de spiegel en met afschuw merkte ik dat ik minder haar op mijn hoofd had. Een grondiger onderzoek bevestigde mijn aanvankelijke angsten en ik moest de waarheid in de ogen kijken, ik begon met alopecia. De eerste reactie was natuurlijk paniek, maar na een verfrissing begon ik me af te vragen hoe ik het proces kon stoppen.

Bekende en aanbevolen infusies op het haar.

haarinfusie

Lang en dik haar is niet alleen een droom voor vrouwen, maar ook voor veel mannen, en soms wanhoop over mijn dunner wordende kapsel bereikte het zenit. Omdat ik niet van te radicale oplossingen en sterke farmacologische middelen houd, heb ik besloten om zelfgemaakte manieren van omgaan met haaruitval uit te proberen, die onze moeders en zelfs grootmoeders al kennen. Ze profiteerden van de kracht van natuurlijke ingrediënten, vaak veel voorkomende kruiden die groeien op weilanden of in tuinen thuis. De eerste is veldpaardenstaart, momenteel gebruikt als ingrediënt in tal van cosmetica, shampoos en zelfs geneesmiddelen. Omdat het veel vitaminen en mineralen bevat, is het raadzaam om er een infusie van te maken, die, wanneer het in twee glazen per dag gedronken wordt, bij voorkeur tussen de maaltijden door, het haar tot aan de uiteinden kan voeden en kan voorkomen dat het uitvallen. Gist kan ook voor een soortgelijk doel worden gebruikt, maar in dit geval kan de specifieke smaak van een dergelijke drank in de weg staan.

Zelfgemaakte borduurmotieven en maskers.

natuurhaarmaskers

Als je niet van infusies houdt, kunnen haarwissers en maskers de perfecte oplossing zijn. Een goed ingrediënt kan ricinusolie zijn, die na het wassen in de hoofdhuid wordt gewreven, in een handdoek wordt gewikkeld en ongeveer een half uurtje blijft liggen. Na deze tijd moet het haar natuurlijk opnieuw gewassen worden en mag de olie eens in de 2-3 weken worden aangebracht. Even effectief is de brandnetel, waarvan je een haarspoeling maakt, waarover je een handvol kokend water giet en nadat het is afgekoeld, wordt het gebruikt voor elke wasbeurt. Wat de maskers betreft, raden onze grootmoeders sterk de maskers van eieren en citroensap aan, die de groeiende kromming snel moet verminderen. Deze zelfgemaakte manieren kunnen effectief zijn, maar tegelijkertijd zijn ze erg omslachtig en arbeidsintensief, dus is het beter om alles in één klein tabletje aan ons haar te leveren.

Profolan – ik neem twee tabletten per dag, de effecten – geen haaruitval.

profolan vak

Zo’n zorgvuldig geselecteerde samenstelling heeft Profolaneen supplement dat al mijn problemen met haaruitval en versnelde haargroei. Ik heb vele anderen geprobeerd, maar de resultaten waren de kosten niet waard. Ze compenseerden pas toen ik de Profolanwaarvan ik koop bij zijn fabrikantzodat ik weet dat het een origineel product ontvangt met bewezen en bevestigde prestaties. Het kost me 49 € per verpakking, genoeg voor een maand, en ik wil degenen die klagen over de prijs geruststellen dat een dergelijke dosis resultaten zal opleveren die hen zullen verbazen. Na slechts een paar weken van het innemen van twee tabletten per dag, merkte ik dat het haar veel dikker is, en het haar dat teruggroeit is sterker, dikker, heeft weer kleur en volledige gezondheid. Dit resulteert in de samenstelling van de ProfolanHet is de natuurlijke plantenextracten van paardenstaart en brandnetel, rijk aan vitaminen en mineralen, wat alles is wat het lichaam nodig heeft om met alopecia om te gaan. Het is een effectieve actieve factor, genaamd Grow 3, die de belangrijkste oorzaak van haaruitval, namelijk een overmatige afscheiding van dihydrotestosteron, elimineert. Het is de moeite waard om deze naam te onthouden, want het is een echte revolutie in de strijd tegen kaalheid, het probleem van veel mannen, niet alleen in ons land. Ik raad het ten zeerste aan, omdat het echt werkt, en terug te keren naar het oude kapsel is een droom van elke kalende man.