Ik besloot een paar woorden te schrijven over een medicijn genaamd Zyban. Het is niet zo populair als de Desmoxan of andere vrij verkrijgbare producten, maar er wordt veel gesproken over de hoge effectiviteit in de strijd tegen hardnekkige verslaving. Ik had het genoegen om Zyban niet te leren kennen uit de autopsie (ik ben gestopt met roken onder begeleiding van een andere agent), maar uit de verhalen van een vriendin die helaas veel negatieve bijwerkingen heeft ondervonden na het gebruik van Zyban. Voordat je bij dat medicijn komt, moet je er wat belangrijke informatie over weten.

Zyban – werking en samenstelling

Zyban zijn voorgeschreven verlengde afgifte tabletten. De werkzame stof van het preparaat is een chemische verbinding die het centrale zenuwstelsel aantast, genaamd bupropion. Het wordt gebruikt bij de behandeling van nicotineverslaving en heeft een antidepressieve werking. Het behoort tot de groep van noradrenaline en dopamine heropname remmers en is ook een nicotine receptor antagonist. De Zyban actie bestaat uit het blokkeren van nicotinehonger en het verlichten van de symptomen van het abstinentiesyndroom, dat optreedt na het stoppen met roken of het verminderen van de hoeveelheid gerookte sigaretten.

IK WIL STOPPEN MET ROKEN!

Zyban – opinies

De meningen over de effectiviteit van individuele voorbereidingen om te stoppen met roken zijn bijna altijd verdeeld. Hetzelfde geldt voor de Zyban. Negatieve meningen zijn verweven met positieve en gematigde. Sommige mensen die dit geneesmiddel gebruiken zijn permanent gestopt met roken en beschouwen het als een aanbeveling.

Veel rokers beschouwen de Zyban als een gemiddelde, omdat ze er alleen in geslaagd zijn om de hoeveelheid sigaretten die ze roken te verminderen, maar niet om uiteindelijk te stoppen. Er is ook een groot percentage van de mensen die Zyban zeker niet aanraden – sommigen zijn na de behandeling weer verslaafd, anderen zijn gestopt met het gebruik van de drug tijdens de therapie vanwege negatieve bijwerkingen, waar ik het zo dadelijk over zal hebben.

Zyban – bijwerkingen

De eerste persoon die me vertelde hoe slecht ze zich na Zyban voelde, was een goede vriendin van mij van het werk. Echter, na het surfen op het internet, merkte ik dat het niet de enige is die onaangename bijwerkingen van deze drug heeft ondervonden, zoals frequente hoofdpijn en duizeligheid, dyspneu, slaapproblemen. Een collega noemde ook zeer onaangename aandoeningen van het spijsverteringsstelsel – misselijkheid, braken en totaal gebrek aan eetlust. Omdat ze niet langer veroordeeld wil worden tot een slechte gezondheid en ongemak, heeft ze de Zyban-behandeling achter zich gelaten.

Afgezien van de bovengenoemde, andere mogelijke bijwerkingen van Zyban zijn: maagpijn, constipatie, lichaamszwakte, pijn op de borst, verhoogde lichaamstemperatuur, jeuk en uitslag, angst, angst, nervositeit, agitatie.

IK WIL VEILIG STOPPEN MET ROKEN!

Zyban – prijs

De prijzen van medicijnen en supplementen om u te helpen bij het stoppen met roken kunnen sterk variëren, maar Zyban is een van de duurste. Een verpakking met 30 tabletten kost ongeveer 200 PLN, en een verpakking van 60 stuks kost ongeveer 350 PLN. De dosering van het geneesmiddel in de eerste dagen van de behandeling is één tablet per dag, op de volgende dagen neemt u meestal twee tabletten per dag. Zyban wordt meestal gebruikt voor ongeveer 2 maanden.

Zyban – is het de moeite waard om er naar te reiken?

Samengevat is de Zyban stoppen met roken tablet een krachtige drug die een effectief wapen tegen nicotine kan zijn, maar het gebruik ervan wordt geassocieerd met de mogelijkheid van veel negatieve bijwerkingen. Het kan een slechte invloed hebben op de psyche en een aantal typisch fysieke bijwerkingen geven.

Het is dus aan ons om te beslissen of we een grote hoeveelheid geld zullen uitgeven aan een medicijn dat we binnenkort misschien niet meer gebruiken (vanwege bijwerkingen) en dat geeft ons niet echt 100% zekerheid dat we na de therapie niet meer zullen gaan roken.

Nicotine Free verpakking

Je hoeft geen sterke drugs te nemen met een hele lijst van bijwerkingen om te stoppen met roken. Het enige wat je nodig hebt is een beetje sterke wil en een goede kwaliteit nicotineondersteunend middel, dat gebaseerd is op natuurlijke stoffen. Ik van mijn kant kan Nicotine Free aanbevelen – ik heb het gebruikt en ik rook nog niet. Het preparaat brengt geen risico’s van bijwerkingen met zich mee. U zult zich er niet slecht over voelen, noch zult u er 48 € voor 30 pillen aan uitgeven, zoals bij Zyban.

Nicotine Free kost 24 € voor 60 capsules bij aankoop van 1 pakje, maar slechts 20 € voor 60 tabletten bij aankoop van 2 pakjes tegelijk. De prijs is nog lager in het gratis 3+1 pakket.

De Nicotine Free onderscheidt zich door zijn goede kwaliteit en multi-track prestaties. Tegelijkertijd blokkeert het preparaat nicotinereceptoren, ontgift het, ondersteunt het nicotineverplaatsing uit het lichaam, stimuleert het de stofwisseling en voorkomt het gewichtstoename na het stoppen met roken.

IK WIL VEILIG EN EFFECTIEF STOPPEN MET ROKEN!